Projecte Aula Ciclista en 1r ESO

L'alumnat de 1r d'ESO va realitzar, el passat dimecres 21 d'octubre, la 2ª sessió del Projecte AULA CICLISTA, en esta sessió l'alumnat havia de realitzar un circuit d'habilitat amb la bicicleta.

L'IES Professor Manuel Broseta està desenvolupant un Projecte de la Conselleria d'Educació i de la Federació de ciclisme de la Comunitat Valenciana anomenat AULA CICLISTA.

Este Projecte consisteix en apropar el món de la bicicleta a l'alumnat del primer cicle de la ESO (nosaltres en concret ho realitzem amb l'alumnat de 1r d'ESO) a través de 3 sessions. En elles, són dos tècnics de la Federació de ciclisme els qui imparteixen les sessions:

1. Una primera sessió més teòrica, fent un recordatori d'aquells aspectes que hem de tindre present a l'hora de circular per les vies urbanes (senyals, normativa de circulació, etc)

2. La segona sessió és més pràctica, de conducció i habilitat amb la bicicleta, en ella l'alumnat ha de realitzar un recorregut amb bicicleta.

3. Finalment la tercera sessió és una eixida amb bicicleta de 4 quilòmetres en la que l'alumnat ha de desplaçar-se per la via urbana.

De moment ja hem realitzat dues sessions. La tercera i última sessió la realitzarem el proper dimecres 28 d'octubre, i ja tenim moltes ganes perquè és la que eixim a circular per la via urbana!!! Per a fer-ho amb més seguretat, hem informat a la Policia Local i a gent aficionada al ciclisme del poble per convidar-los a que ens acompanyen.

Podeu veure les fotos de la 2ª sessió en el següent enllaç:

FOTOS DE LA 2ª SESSIÓ