AVÍS SECRETARIA VACANTS FP GRAU MITJÀ I SUPERIOR

AVÍS DE SECRETARIA VACANTS F.P. GRAU MITJÀ I SUPERIOR Adjudicacions de vacants per a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior: información a la secretaria del Institut.

AVÍS SECRETARIA VACANTS FP BÁSICA

AVÍS DE SECRETARIA VACANTS F.P. BÀSICA  Adjudicació de vacants en primer de Formació Professional Bàsica: informació en la secretaria de l’institut.

COMUNICAT FAMÍLIES COVID19 INICI DE CURS

COMUNICAT A LES FAMÍLIES COVID-19 INICI DE CURS Mitjançant el següent enllaç podeu descarregar la carta a les famílies emesa per la secretaria autonòmica d’educació i formació professional amb mesures i procediments d’actuació per a l’inici de curs davant la pandèmia de la COVID-19. – Carta a las familias.

Comunicado AMPA

COMUNICAT AMPA Des del següent enllaç podeu descarregar la carta de benvinguda que la junta directiva de l’AMPA de l’IES La Torreta els envia als seus socis per a aquest curs 2020/21. – Carta de benvinguda socis.

Pla de contingència COVID-19

PLA DE CONTINGÈNCIA COVID-19 Des del següent enllaç podeu descarregar el pla de contingència i continuïtat en el treball, de l’IES La Torreta, per a afrontar la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. – Pla de contingència enfront de la COVID-19.

Llistat de alumnes per grups

LLISTAT DE ALUMNES PER GRUPS Al següent enllaç podreu descarregar el llistat de alumnes per grups del nostre centre: – Llistat de alumnes per grups E.S.O. – Llistat de alumnes per grups Batxillerat.

Entrega de llibres “Xarxa Llibres”

LLIURAMENT DE LLIBRES “XARXA LLIBRES” Lliurament de lots de llibres als alumnes del banc de llibres: dilluns 7 i dijous 10 de Setembre. Podeu descarregues les instruccions en el següent enllaç: – Instruccions lliurament de llibres.

Instruccions d’acolliment curs 2020/21

INSTRUCCIONS D’ACOLLIMENT CURS 2020/21 Al següent enllaç podeu descarregar les instruccions d’acolliment d’inici de curs i veure quin dia ha de vindre al centre l’alumnat de cada grup per a recollir el seu horari. – Instruccions d’acolliment curs 2020/21.

Reunió informativa 1er E.S.O.

REUNIÓ INFORMATIVA 1er E.S.O. Mitjançant el següent enllaç podreu accedir a la reunió informativa per a: – Primer ESO-Curs 2020-21 (dijous 3 de setembre-20.00 hores): https://gveducacion.webex.com/gveducacion/j.php?MTID=m6c01955e14ff331148e27889337567a4

Avís Xarxa llibres

AVÍS SOBRE LA XARXA DE LLIBRES Divendres 4 de setembre, recollida de llibres de text que es van quedar sense recollir al juliol, podeu veure les instruccions per al lliurament de llibres en el següent enllaç: – Instruccions entrega de llibres “*Xarxa de *llibres”.