ASSIGNACIÓ PLACES SOBRANTS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Una vegada finalitzats els terminis de matrícula, les places vacants que puguen haver quedat s’oferiran en primer lloc a l’alumnat que havia quedat en llista d’espera per haver sol·licitat en procés d’admissió eixe mateix cicle formatiu.

Una vegada esgotada eixa llista d’espera, si hi haguera alguna vacant disponible, les persones que desitgen optar a una d’eixes places ha d’escriure un email a la secretaria del centre

03006761.secretaria@edu.gva.es

indicant nom complet, DNI, NIA i cicle formatiu al qual desitja optar. Adjuntarà a més en l’email una còpia del DNI i, si s’havia participat en el procés d’admissió, una còpia de la sol·licitud d’admissió presentada. També, un certificat dels estudis que donen accés a eixa FP on s’indique la NOTA MITJANA.

Les places vacants disponibles després d’esgotar la llista d’espera oficial s’adjudicaran d’acord amb les dos fases que indica la normativa:

  • Fase 1: del 2 al 12 de setembre. Una vegada esgotades les llistes d’espera oficial, s’oferiran les places que puguen quedar a les persones interessades que hagen participat en procés d’admissió d’altres cicles formatius. Les places s’oferiran ordenant als candidats per nota i respectant mateixos contingents que en el procés d’admissió.
  • Fase 2: del 13 de setembre al 8 d’octubre. Una vegada esgotades les llistes d’espera oficial, s’oferiran les places que puguen quedar a qualsevol persona interessada que complisca els requisits d’accés. Les places en esta fase s’oferiran per orde d’arribada.