Fascination of Plants Day May 18th 2017

 

El dia 18 de maig de 2017, el nostre centre, se suma a la celebració del Quart Dia Internacional de la Fascinació per les plantes, sota l’auspici de l’Organització Europea per a la Ciència de les Plantes (EPSO).

Aquest dia, la importància de les plantes per al nostre Planeta i la fascinació que sentim per elles acapararan l’atenció a tot el món. Les plantes capturen l’energia del sol i la transformen en sucres que s’incorporen a la biomassa, que serveix per alimentar la resta d’éssers vius. Gràcies a la seva capacitat de fabricar el seu propi aliment, les plantes han pogut colonitzar amb èxit pràcticament tots els nínxols ecològics del planeta, adaptant-se als diferents ambients i diversificant-se. S’estima que hi ha al Planeta Terra unes 250.000 espècies vegetals.

T’animem a que participes!.

Aquest dia, "vestirem" el centre de verd, anirem tots amb samarretes de color verd i posarem globus verds simulant arbres; s’organitzarà un joc taller de reconeixement de plantes aromàtiques; es farà lectura de les raons per plantar un arbre; es procedirà al reg de les espècies plantades al jardí del Centre i s’exposaran les fotos del concurs de fotografia organitzat sota el lema "Un bosc per al canvi climàtic" i a les bases del qual hi pots accedir a través del link proporcionat més abaix.

Anima’t i participa, la teva fotografia pot resultar guanyadora, i sino és així, hauràs contribuït a captar la bellesa de les plantes, aquests éssers vius que ens acompanyen i fan possible la nostra vida a la Terra !!

Links: