Materials i menjar per als Refugiats i Refugiades de Guerra Sirianes

El nostre centre participa en una campanya de recollida de materials i menjar a través de ‘En Red SOS Refugiados’. Només ens queden dues setmanes per fer l’enviament. Per això volem recordar a les famílies quins són les necessitats més urgents, i agrair i animar a la participació.

El nostre centre participa en una campanya de recollida d’materials i menjar a través de ‘En Red SOS Refugiados‘. Només ens queden dues setmanes per fer l’enviament. Per això volem recordar a les famílies quines són les necessitats més urgents, i agrair i animar a la participación.
 
 
NECESSITATS A GRÈCIA ACTUALMENT
 
 

 

 

ÉS EL MÉS URGENT ARA MATEIX

-Menjar sense porc no perible -Menjar per a bebès (llet en pot i potitos) i papilles.
-Sucs i llet condensada. -Llaunes de conserves (sense porc). -Llaunes de Sardines, tonyina, … -Tomàquet fregit, pisto, olives, llaunes de verdures. -Cigrons, fesols, llenties. -Arròs, Pasta, Cus-Cus. -Galetes, barretes energètiques i cereals. -Mel i Melmelades. -Fruita seca i passes -Sucre, sal i espècies -Ketchup, tomàquet fregit i mostassa – Cafè, te, Cola-Cao, Cereals  -Dolços i capritxos per als xiquets/es.
 

DIVERSOS

-Sacs de dormir, matalassets i edredons -Tovalloles no sabanes -Tendes de campanya. -Motxilles. Bosses de Viatge. -Portabebés i carrets de bebès. -Material de càmping. -Crosses i cadires de rodes. -Llanternes, piles, vés-les. -Cassons i paelles. -Termos.
 

ROBA NOMÉS RECOLLIM

-Gorres viseres d’estiu -Vestits Amplis – Roba Interior i Mitjons només nous -Mocadors per al cap i chales. Sabates fortes per a homes del 40 al 43.
 

ALTRES

-Material escolar, quaderns, pintures.
-Joguines i peluixos, petits, quaderns de dibuix, jocs de cartes, jocs didàctics.
-Llibres per aprendre anglès bàsic.
 

HIGIENE

-Útils d’higiene personal. –Bolquers, comprimides i tovalloletes humides -Material de primers auxilis i cures. –Cremes solars protectores i aftersun. –Antipolls –Cremes per a la dermatitis del bebè -Sabó Lagarto, o similar -Material de neteja de cases i desinfectants. -Tisores i Tallaungles. 
 

MEDICINES

-Medicaments infantils, Dalsy, Antidiarreics, Analgèsics, Antipirètics, Antibiòtics, Anti-inflamatoris, Calmants, Xarops, Desinfectants, Trombocid i Cremes per a hemorroides.