Videos de ensayos de navidad y RAP ·Stop Violencia de género·

  Pulsa sobre la imágen para ver el vídeo que corresponda: Ensayos de la audición de navidad en el Auditorio de Paterna amb alumnat de 3r, 4t ESO conjuntamente con los CEIPS de Paterna y La Canyada:        RAP Stop Violencia de Génere realizado por los alumnos de 2º de la ESO:

Ajudes transport escolar

Ja s’ha publicat el llistat definitiu de Beneficiciaris d’ajudes al transport curs 2017-2018. Es pot consultar al nostre tauler d’anuncis.  Més informació a Secretaria del nostre centre.  

NOTICIES

Us donem la benvinguda!   Us donem la benvinguda a la pàgina de l’assignatura de Economía.

Equipo docente Economía

Raquel Jiménez Muñoz (*): raqueljm@ieslacanyada.es María Isabel Sebastià Berzagay: isabelsb@ieslacanyada.es (*) Jefa Departamento / Cap Departament

prueba

  Aquest centre té accions formatives cofinançades pel Fons Social Europeu.   Consulta el grup de Telegram del Centre (@IesLaCanyada)

AVÍS:POLLS

Avís: S’han detectat polls en alguns xiquets, així que vos recomanem a tots els pares que reviseu els caps als vostres fills per a evitar més contagis. Gràcies.   Avís: S’han detectat polls en alguns xiquets, així que vos recomanem a tots els pares que reviseu els caps als vostres fills per a evitar més … Leer más