Adreçes web recomanades

Us proposem una sèrie d’adreces web que poden ser d’interès per a conèixer els darrers descobriments i estudis científics.

 

ADREÇES D’INTERÈS A LA WEB

 

 

El Departament de Biologia i Geologia, us proposa una sèrie d’adreces web que poden ser d’interès per a conèixer els darrers descobriments i estudis científics:

 

* A HOMBROS DE GIGANTES: un espai de radi dedicat a la ciència que s’emet els dilluns per la nit a R5 RNE.

http://www.rtve.es/m/alacarta/audios/a-hombros-de-gigantes/?media=rne

El programa del dia 16 de novembre de 2015 va tractar l’origen de la vida a la Terra, el pas de les molècules inorgàniques a orgàniques. Molt interessant i recomanable, sobretot per als alumnes de 4t d’ESO.

 

 

* CIENCIA AL CUBO: programa de radi amb entrevistes, curiositats, notícies d’investigació i música. Actualment ja no està en emissió, però pots entrar-hi als programes anteriors, hi ha d’alguns molt interessants.

http://www.rtve.es/m/alacarta/audios/ciencia-al-cubo/?media=rne

El programa del dia 26 d’abril de 2015 estava dedicat a un possible escenari d’Europa després del canvi climàtic.

 

 

* YO MONO: és un programa divulgatiu d’antropologia dirigit per Pablo Herreros Ubalde, que analitza el comportament humà (basant-se en els primats).

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/yo-mono/?media=tve

 

 

* EL RINCÓN DE JANE GOODALL: Interessant i molt instructiva, aquesta pàgina de la Fundació de la gran primatòloga, no deixarà indiferent ningú.

www.janegoodall.es/es/rinconeducativo.html

 

 

* AQUI LA TIERRA: Jacob Petrus, geògraf expert en climatologia, ens ofereix una mirada inèdita i entretinguda del nostre planeta i ens explica que el clima influeix més del que es creguem en la nostra vida.

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/aqui-la-tierra/?media=tve

 

 

* EL ESCARABAJO VERDE: magazine sobre ecologia i medi ambient.

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/el-escarabajo-verde/?media=tve#