València ACTIVA visita El Juande

CERCA DE TREBALL AMB VALÈNCIA ACTIVA 

Hui, ha visitat l’IES Juan de Garay l’agència d’ocupació de l’Ajuntament de València; València Activa. Com que el nostre alumnat de segon curs de FPB, SMR, ASIR i DAW es troba finalitzant els seus cicles formatius, ha rebut una xerrada on s’ha tractat la cerca d’ocupació mitjançant València Activa, així com els diferents programes d’ocupació que du a terme aquesta agència. 

València Activa - 2
València Activa - 3

A més a més, han pogut descobrir tot allò que ofereix València Activa al voltant de formació, tallers, coaching, emprenedoria i ajudes per a la formació en idiomes. 

Ha estat una xerrada molt interessant, tractant una de les temàtiques fonamentals de l’alumnat com és la cerca de treball, ara que ja estan tan a prop de finalitzar els seus estudis i accedir al mercat de treball.