Erasmus + ESO i Batxillerat

IES-JOSEP-SEGRELLES-CENTRE-ACREDITAT-ERASMUS-21-27-2

Hittfield del 7 al 13 de maig

Del 7.05.2022 al 13.05.2022 un grup de professors hem estat en un institut d’Alemanya, veient com fan classes el professorat de l’institut alemany i veient també els medis que utilitzen. També hem vist com s’organitza el centre  i hem anotat idees per al nostre institut. Hem intercanviat idees i projectes. Projectes per a que el proper curs el nostre alumnat puga anar Alemanya.  Per exemple un possible projecte de col·laboració amb l’estudi de l’impacte de microplàstics a la mar. Un altre possible projecte de Llatí. El centre alemany es el Gymnasium Hittfeld i està situat en la Baixa Saxònia prop d’Hamburg, té uns 1000 alumnes. És un centre d’ESO i Batxillerat. Agraïm l’hospitalitat dels col·legues alemanys que ens han acompanyat durant tota la setmana, i ens han deixat estar en la seua classe.

Catània del 7 a l’11 de Març

ERASMUS + JOB SHADOWING IES JOSEP SEGRELLES (ALBAIDA-VALENCIA- SPAIN)

ARISTIDE GABELLI (MISTERBIANCO-SICILY- ITALY)
The language teachers that have taken part in the first mobility of this project would like to thank our partner school in Misterbianco, (Sicily), especially Licia Arcidiacono for being a great host. It has been a very enriching experience and we have learnt a lot about inclusion and language teaching digitalization.

ERASMUS + JOB SHADOWING IES JOSEP SEGRELLES (ALBAIDA-VALÈNCIA- ESPANYA)

ARISTIDE GABELLI (MISTERBIANCO-SICÍLIA- ITÀLIA)Les professores de llengües que han participat en la primera mobilitat d’aquest projecte volem agrair a l’escola Aristide Gabelli i, especialment, a la professora Licia Arcidiacono, per haver sigut una gran amfitriona. Ha estat una experiència molt enriquidora, hem aprés molt sobre inclusió i digitalització en l’ensenyament de llengües.

nota-premsa-WEB_IES-J.Segrelles_gener-2022

Enllaços:

Pàgina del SEPIE