NOU CICLE FORMATIU

L’IES Honori Garcia té el placer de comunicar que amplia les famílies professionals a Cicles Formatius que són impartides al centre. En concret al centre s’impartirà la família de Sanitat. Per començar aquest pròxim curs 2022/2023 el centre oferirà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria.

Aquest cicle formatiu simbolitza un gran pas endavant per a la formació professional a la ciutat i per donar resposta a les necessitats de la societat de la comarca, com ara el sector sanitari o assistencial. Aquest era un cicle que es reclamava a la ciutat des de fa molts anys.

Després de detectar les necessitats que hi ha a la comarca i a La Vall en particular, el centre obrira el pròxim curs la Família de Sanitat, que permetrà que els joves de la ciutat i la comarca estudien a l’IES Honori Garcia una de les famílies més demandades actualment i crear ocupació qualificada per donar resposta a les necessitats de les empreses i la societat.

El sector sanitari és un sector essencial per a les persones que requereix personal qualificat. Aquests estudis postobligatoris formaran els alumnes i els capacitarà per a proporcionar cures auxiliars al o la pacient i actuar sobre les condicions sanitàries del seu entorn com a membre d’un equip d’infermeria en els centres sanitaris d’atenció especialitzada, d’atenció primària i d’atenció a clínica odontològica.

L’IES Honori Garcia fa un pas endavant en l’aposta per a la formació professional a la ciutat, un pas endavant per a la formació de qualitat de La Vall d’Uixó i de la seua comarca en general, que amb les famílies professionals de Comerç i Marketing i Sanitat fomenten la diversificació econòmica i la creació d’ocupació de qualitat.

El període d’admissió començarà del dia 6 de juliol de 2022 al 12 de juliol de 2022 en horari de 9:00 hores a 14:00 hores.

No s’admetrà cap sol.licitud d’admissió, ni documentació acreditativa enviada per correu electrònic ni cap altra via que no siga la presentació física en l’administració del centre.