Inscripción pruebas de acceso a ciclos formativos

Ha sigut obert el termini per a fer la sol·licitud d'inscripció a les proves d'accés a cicles formatius de Formació Professional de grau mitjà.

La inscripció es realitzarà del 20 al 31 de març 2023.

Juntament amb la sol·licitud, els aspirants hauran de presentar:

  • En el cas de ser menor de 18 anys algun dels següents documents: DNI, passaport, targeta d'identitat d'estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d'estrangers, certificat d'empadronament en un municipi, visat d'estudis o targeta d'estudiant estranger.
  • En el cas de ser major de 18 anys algun dels següents documents: DNI, targeta d'identitat d'estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d'estrangers, visat d'estudis o targeta d'estudiant estranger.
  • Declaració responsable que no es reuneixen els requisits d'accés directe i que, si en el moment de formalitzar la matrícula al cicle reuniren tals requisits, renunciarien a l'accés per prova, encara en el cas d'haver-la superat, per a optar a les places d'accés directe.
  • Justificant d'haver pagat la taxa corresponent.
  • Tota la documentació haurà de ser enviada degudament signada (a mà o electrònicament) i, en format electrònic, mitjançant un únic correu electrònic al centre docent en el qual desitja fer la prova, en el qual indicaran en l'assumpte del mateix les sigles PAC seguides del nom i cognoms de la persona sol·licitant