Informàtica

Des del departament d'informàtica volem transmetre als alumnes els valors associats al conjunt de tecnologies de la informació i la comunicació que els puguin ser útils en el futur.

Temes com la intel·ligència artificial, la robòtica, la programació o les xarxes i comunicacions són eixos transversals de tot el temari. L'objectiu general és dotar l'alumnat de les eines per poder desenvolupar el futur utilitzant correctament les TIC.

A més, no ens centrem només en l'aspecte acadèmic, que ha de ser present, sinó en formar els alumnes en les competències i aspectes més actitudinals, com ara el treball en grup, la tolerància i el respecte pels companys.

Notícies i novetats

iMou-te Jornada CIPFP Mislata

20 de juny de 2024

Cinc membres del Departament d’Administració i Gestió de l’IES BENIMÀMET van visitar el CIPFP MISLATA el divendres 31 de maig com a centre observador de l’activitat “Experiències en ABP en Turisme: Agències de Viatges i Gestió d’ Esdeveniments”.S’hi va explicar com treballen en el projecte “Límit Zero Tours. ABO Agències de viatges” amb aquesta metodologia … Llegir més

Llegiu Més...

Visita d’ alumnat de CFA MFR PLABENNEC-PLOUDANIEL

20 de juny de 2024

Aquesta setmana hem rebut la visita de dos alumnes del CFA MFR PLABENNEC-PLOUDANIEL que es troben fent les seues pràctiques laborals del Cicle Formatiu en dos centres de la nostra província, concretament a Alboraia i Xirivella.  Han vingut acompanyats del seu tutor Josselin per fer-nos una visita a l’IES BENIMÀMET amb l’objectiu de conèixer el … Llegir més

Llegiu Més...

Resultats prova d’accés a grau superior

31 de maig de 2024

A continuació, podeu veure els resultats de les proves d’accés a cicles formatius de grau superior

Llegiu Més...