Setmana de creps a l’insti

Per a fer honor a la tradició, el departament de francés s’ha posat mans a la massa i ha preparat unes riques creps a la cuina de cicles. A França, este dolç es menja per la Candelera, a principis de febrer.

Les creps són originàries de la regió de Bretanya, encara que ja els romans preparaven unes galetes a base de farina de cereals amb ocasió de les Lupercals, les festes en honor al déu de la fertilitat. També són populars en altres llocs d’Europa, com a Galícia (filloas), a Hongria (palacsintak) o a Alemania (pfannkuchen). Enguany, els alumnes de l’FPBI i de l’ FPQB van ser convidats d’excepció.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies