Som un Centre Públic de Formació de Persones Adultes (CPFPA) el nom oficial de les quals és “Escola d’Adults“. Depenem de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Tenim dues seus, totes dues situades en el municipi valencià de Quart de Poblet.

La primera d’aquestes seus, es troba en el nucli urbà de la localitat. Concretament al carrer Lluis Vives número 46.

La segona se situa en el barri del Crist, en el número 1 del carrer Albarrasí.

Quart de Poblet, amb 25 035 habitants (dades de l’INE de març de 2022), s’integra a la comarca de l’Horta Oest, a 7 quilòmetres del centre de València. El terme municipal està travessat per l’Autovia de l’Est entre els pK 342 i 350, així com per les autovies V-11, que dona accés a l’aeroport de València, i la V-30, via ràpida de circumval·lació de la ciutat de València. La superfície del terme és completament plana, oscil·lant l’altitud entre els 30 i els 80 metres. El riu Túria creua el terme pel nord; per l’oest circula la rambla del Pedrís. El nucli urbà s’alça a 40 metres sobre el nivell de la mar. El clima és mediterrani, amb pluges a la tardor i primavera; els vents dominants són els de l’oest i l’est.

Es pot accedir a aquesta localitat a través de les línies 3, 5 i 9 de MetroValencia i mitjançant els autobusos de les línies 106, 150 i 161 de Metrobús.