2022 Activitats

ACTIVITATS DEL CURS 2022/2023.

12.07.2023 LA GENERALITAT VALENCIANA DIFON ACTIVITATS ERASMUS DE FPA BENIDORM EN INNSBRUCK (ÀUSTRIA).

  • La Generalitat Valenciana publica la realització de la visita d’una persona docent (jobshadowing) del centre públic FPA Benidorm al centre Bundesgymnasium, Bundesrealgymnasium und wirtschaftskundliches Bundesrealgymnasium für Berufstätige d’Innsbruck (Àustria):

15.06.2023 ERASMUS: JORNADA DIFUSIÓ

En el marc de l’acte de graduació de fi de curs, el dia 15 de juny de 2023, es va realitzar una jornada de difusió de les activitats Erasmus que està realitzant el Centre públic de formació de persones adultes Benidorm en la Sala d’actes d’este centre educatiu.

Va presidir la jornada l’equip Erasmus del centre, format per l’equip directiu. El Director va explicar el passat, present i futur del Pla Europeu del centre, i el professor Joan V. es va referir a la seua recent visita realitzada al maig a l’Abendgymnasium Innsbruck (Àustria), dins del projecte Erasmus, compartint l’experiència amb les persones assistents, formades per unes 80 persones de la comunitat educativa, de l’associació d’alumnat del centre i d’altres persones interessades, remarcant les similituds i diferències entre els dos centres, i els aprenentatges realitzats.

05.06.2023 LA GENERALITAT VALENCIANA DIFON ACTIVITATS ERASMUS DE FPA BENIDORM EN ESSLINGEN (ALEMANYA).

01-06.2023 VISITA DOCENT ALEMANYA A FPA BENIDORM

  • Visita de la Senyora Marianne Illi-Schraivogel, directora de l’Abendgymnasium Esslingen (Alemanya), al centre públic FPA Benidorm.
  • L’Abendgymnasium Esslingen juntament amb FPA Benidorm han constituït des de l’any 2015 un partenariat (agermanament) mitjançant el qual es realitzen intercanvis i visites d’alumnat i professorat. Després de la pausa obligada per la pandèmia COVID-19, es reprenen les activitats internacionals, que preveuen per al pròxim curs el reinici dels intercanvis d’alumnat anuals.

01-05.05.2023 ERASMUS: VISITA DOCENT A INNSBRUCK (ÀUSTRIA)

  • El professor Joan V., del centre docent públic FPA Benidorm, ha realitzat una visita professional (jobshadowing) al centre docent Abendgymnasium Innsbruck, en la localitat d’Innsbruck (Àustria).
    • Els objectius de la visita tenen a veure amb els següents temes:
      • Organització dels ensenyaments a distància i les TIC.
      • Ciutadania europea i dimensió internacional.
      • Inclusió i integració d’alumnat amb dificultats.
      • Competències docents per a millorar les competències de l’alumnat.
  • Durant la visita, entre altres activitats, es va realitzar una sessió en la qual es van comparar, mitjançant presentacions TIC, les semblances i diferències entre els centres d’Innsbruck i Benidorm:
En Innsbruck amb la directora del centre i la responsable de la formació a distància.
  • La ciutat d’Innsbruck, com Benidorm, és una ciutat eminentment turística, però en este cas es tracta del turisme d’hivern:
Una vista d’Innsbruck durant la visita de FPA Benidorm.

28.04.2023 ERASMUS: PREVISTA UNA VISITA DOCENT A INNSBRUCK (ÀUSTRIA)

  • 01-05 Maig 2023: Estada d’aprenentatge (Jobshadowing) d’una persona docent del Centre públic de formació de persones adultes Benidorm en el centre docent Abendgymnasium Innsbruck (Àustria).
  • La millora de les competències del professorat té com a objectiu la millora de les competències del centre docent en el seu conjunt i de l’alumnat en particular.

04.04.2023 ERASMUS: JORNADA DIFUSIÓ

En el marc de la setmana cultural, el dia 04 d’abril de 2023, es va realitzar una jornada de difusió de les activitats Erasmus que està realitzant el Centre públic de formació de persones adultes Benidorm en la Sala d’actes d’este centre educatiu.

Va presidir la jornada l’equip Erasmus del centre, format per l’equip directiu. El Director va explicar el passat, present i futur del Pla Europeu del centre, i el professor José A. es va referir al seu recent i motivadora visita realitzada al març a l’Abendgymnasium Esslingen (Alemanya), dins del projecte Erasmus, compartint l’experiència amb les persones assistents, formades per unes 50 persones de la comunitat educativa, de l’associació d’alumnat del centre i d’altres persones interessades.

19-26.03.2023 ERASMUS: VISITA DOCENT A ESSLINGEN (ALEMANYA)

  • El professor José A., del centre docent públic FPA Benidorm, ha realitzat una visita professional (jobshadowing) al centre docent alemany Abendgymnasium Esslingen, en la localitat d’Esslingen (Alemanya).
    • Els objectius de la visita tenen a veure amb els següents temes:
      • Competències en metodologies d’ensenyament plurilingüe (TIL, TILC).
      • Ciutadania europea i dimensió internacional.
      • Inclusió i integració d’alumnat amb dificultats.
      • Competències docents per a millorar les competències de l’alumnat.
  • Aprofitant l’estada de José A., el dia 20.03.2023, durant una classe de Francés (impartida en francés, anglés i alemany) en l’Abendgymnasium Esslingen, va intervindre també a distància des de Benidorm el professor Ricardo, director del centre públic FPA Benidorm, mitjançant videoconferència (Teams), animant a l’alumnat del centre alemany a participar en un futur intercanvi d’alumnat entre tots dos centres. Adjuntem algunes captures de pantalla de l’esmentada classe de Francés impartida en l’Abendgymnasium Esslingen:

01.03.2023 ERASMUS: PREVISTA UNA VISITA DOCENT A ESSLINGEN (ALEMANYA)

  • 19-26 Març 2023: Estada d’aprenentatge (Jobshadowing) d’una persona docent del Centre públic de formació de persones adultes Benidorm en el centre docent Abendgymnasium Esslingen (Alemanya).
  • La millora de les competències del professorat té com a objectiu la millora de les competències del centre docent en el seu conjunt i de l’alumnat en particular.

11.02.2023 NOU LOGO FPA BENIDORM ACTIVITATS ERASMUS

03.11.2022 JORNADA ERASMUS CONSELLERIA EDUCACIÓ

FPA Benidorm ha participat presencialment en la jornada celebrada hui a València i organitzada pel Servici d’Idiomes i Programes Europeus de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a reconéixer i donar l’enhorabona als centres que desenvolupen projectes Erasmus, fent difusió dels mateixos i repassant aspectes de l’organització dels projectes.

En l’acte, el Director General de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació ha entregat a FPA Benidorm un diploma de reconeixement pel treball i l’esforç desenvolupat en l’Acreditació Erasmus obtinguda pel centre FPA Benidorm.

27-28.06.2022 JORNADES INICIALS PROJECTES DE MOBILITAT ERASMUS+

FPA Benidorm ha participat en les jornada inciales de projectes de mobilitat Erasmus+ KA121 en educació escolar i de persones adultes. A les jornades assistixen exclusivament els centres acreditats Erasmus per al període 2021/2027. Les jornades s’han celebrat a Pamplona, però FPA Benidorm ha participat a través del canal de youtube de SEPIE. En les jornades s’han repassat els aspectes més importants de la gestió dels projectes Erasmus.

Andrés Ajo Lázaro. Director Unitat EE i de Persones adultes. SEPIE Pamplona 27-28.06.2022

01.03.2022 PREVISIONS

Previsió mobilitats alumnat:

  • Es tenen els contactes amb un centre docent alemany per a realitzar mobilitats d’alumnat en grup, però s’ha decidit de comú acord suspendre-les temporalment a causa de la incertesa per les condicions de la pandèmia i les dificultats que això comporta per a la mobilitat en grup.

Previsió mobilitats del personal docent:

  • Visita preparatòria d’una persona de l’equip Erasmus de FPA Benidorm a un centre docent alemany per a preparar la realització de visites d’observació (Jobshadowing) en tots dos centres.
  • Visita d’observació (Jobshadowing) d’una persona docent de FPA Benidorm a un centre docent alemany per a observar les pràctiques pedagògiques i organitzatives d’este.
  • Curs estructurat d’una persona docent de FPA Benidorm en un país estranger per a millorar diverses competències docents.