FELIÇ ESTIU

A pesar que el curs va acabar al juny, hem estat venint al col·le treballant per a tancar bé l’any i organitzar el pròxim. Han sigut tres setmanes de reunions i més reunions, revisions, propostes de millora, noves idees, treball en equip i hores i hores de dedicació perquè això és el que ens agrada fer. Cometrem errors, farem coses que no us agradaran, ens equivocarem una i mil vegades, però mai perdrem de vista el nostre objectiu final: treballar cada dia perquè els vostres fills i filles tinguen la millor educació que puguem oferir-los.

A partir de la setmana que ve us continuarem atenent de manera telefònica o per correu electrònic, però si necessiteu que us atenguem en persona haureu de cridar abans per a assegureu-vos que estem disponibles. Venen algunes millores a les aules i novetats en la quantitat de docents del centre, però de tot això ja us parlarem al setembre.

Les tutories seran definitives a principi de curs. Recordeu mantindre la ment oberta i la voluntat d’ajudar-nos a millorar. Les crítiques constructives ens ajuden a ser millors; les queixes constants i les exigències impossibles només enrareixen l’ambient i acaben afectant negativament a tot el centre.

Segur que amb el vostre suport real ens convertim en aqueix col·le que volem ser, en aqueix col·le que intentem millorar cada dia els i les que continuem creient que un altre món és possible i que seran els nostres xiquets i xiquetes els qui el construïsquen.

Us desitgem molt felices vacances. Gaudiu d’aquest temps preciós que teniu per a passar en família.
Ens veiem al setembre amb la il·lusió i les ganes renovades.
Atentament,
L’Equip del Calataiud