FINS SETEMBRE

Siga com siga el nostre estiu, quasi tots trobarem ratets per a descansar, allargar les nits, anar a la platja o passar una estona al costat de la piscina, prendre un gelat, llegir, fer alguna excursió o viatge… Per als qui som del mediterrani les migdiades sota el ventilador o els sopars a la terrassa són també part de l’encant d’esta estació.

Per fi arriben les vacacions també per a nosaltres. Ens anem sabent que hem acabat un curs més, amb les seues coses bones i les seues coses no tan bones, però que començarem al setembre amb energia i il·lusions renovades.

El nou curs portarà canvis per a tots i és important enfrontar-se a ells amb alegria i ganes d’oferir el millor de nosaltres i de veure totes novetats com una oportunitat per a créixer i aprendre. Aprofitem les vacacions per a estar amb la nostra família i amics, per a descansar i per a llegir algun llibre. Que els dies d’estiu ens proporcionen el temps per a fer creu i ratlla i poder tornar al setembre amb ganes de ser una miqueta millors. Bones vacances a totxs!