CANVIS

Se’ns presenta un any ple de canvis: el més gran és, òbviament, el canvi d’ubicació, amb aquest col·le tan xulo que ens han construït i que, a poc a poc farem nostre. Però no és l’únic. Canviem la pàgina web i escrivim la informació més important en castellà, valencià i anglés i canviem també alguns dels nostres profes.

Els canvis són bons, ens mantenen alerta i eviten que ens adormim sobre els llorers, encara que dir adeu no és fàcil i menys quan les coses de les quals t’acomiades han sigut tan bones.

Perquè una papallona alce el vol radiant és necessari que l’eruga es dissolga en un caldo amorf i, aparentment sense sentit.

Anireu descobrint alguns d’aquests canvis conforme us acosteu al col·le.

Tot canvi implica situacions incòmodes i ajustos necessaris, però després d’un temps, els canvis ens ajuden a créixer i a continuar aprenent.

Si véreu el nostre col·le en aquest moment, entendríeu del que estem parlant. El col·le començarà el dia 12 amb seguretat… ara, si serem papallona radiant, oruguita arrossegada o sopa amorfa i sense sentit només el temps ho dirà.

Amb paciència tot arriba i us animem a estar preparats i preparades per a passar unes semanitas incòmodes fins que tot estiga funcionant amb normalitat.