Estructura proves d’accés a 1er curs d’EE.PP.

La prova específica d’accés al primer curs dels Ensenyaments Professionals de totes les especialitats instrumentals exceptuant Cant, tindrà la següent estructura en el següent ordre:
a) Interpretació d’una obra, estudi o fragment triada pel tribunal d’una llista de tres que presentarà l’alumne. El nivell tècnic/instrumental obeirà als continguts terminals dels ensenyaments elementals. Es valorarà l’execució de memòria de les obres presentades.


b) Prova de capacitat auditiva i de coneixements teòric/pràctics del llenguatge musical. El text contindrà les dificultats tècniques que es precisen per a iniciar els ensenyaments professionals.

Prova de llenguatge musical. Video elaborat pel Conservatori Professional de Música de Meliana.


c) Lectura a primera vista d’un fragment adequat a l’instrument. El text contindrà les dificultats tècniques dels continguts terminals dels ensenyaments elementals de música.

Prova 1ª vista. Video elaborat pel Conservatori Professional de Música de Meliana.



Els centres educatius proposaran, com a mínim, amb tres mesos d’antelació a l’inici de les proves, les llistes orientatives d’obres apropiades a cada instrument. També publicaran amb la suficient antelació, els continguts i els criteris d’avaluació sobre els quals versaran les proves.
Cadascun d’aquests exercicis tindrà caràcter eliminatori, es qualificarà de 0 a 10 punts, i serà necessària una qualificació mínima de 5 punts en cadascun d’ells per a superar-ho.

El Decret que regula les proves d’accés es pot trobar en el següent enllaç: https://dogv.gva.es/datos/2007/09/25/pdf/2007_11706.pdf

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies