Promoció i permanència

ENSENYAMENTS ELEMENTALS

Normativa de referència: Decret 159/2007, de 21 de setembre, del Consell.

Article 16. Promoció

  1. Els alumnes promocionaran de curs quan hagen superat la totalitat de les assignatures de cada curs o quan tinguen avaluació negativa en una assignatura com a màxim. En el supòsit d’assignatures pendents referides a la pràctica instrumental, la recuperació haurà de realitzar-se en la classe del curs següent. Per a la resta d’assignatures, els centres establiran en els seus projectes educatius els criteris per a recuperar-les. En cap cas es podrà qualificar l’assignatura motiu de promoció sense haver aprovat l’assignatura pendent.
  2. Els alumnes que, en acabar el quart curs, tinguen pendents d’avaluació positiva tres assignatures o més, hauran de repetir el curs en la seua totalitat. Quan la qualificació negativa es produïsca en una o en dos assignatures, només serà preceptiu cursar les assignatures pendents.

Article 17. Límit de permanència

  1. El límit de permanència en les ensenyances elementals de Música serà de cinc anys. L’alumne no podrà romandre més de dos anys en el mateix curs.

ENSENYAMENTS PROFESSIONALS

Normativa de referència: Decret 158/2007, de 21 de setembre, del Consell.

Article 17. Promoció

  1. Els alumnes promocionaran de curs quan hagen superat la totalitat de les assignatures de cada curs o tinguen avaluació negativa com a màxim en dos assignatures. En el supòsit d’assignatures pendents referides a pràctica instrumental o cant, la recuperació haurà de realitzar-se en la classe del curs següent si forma part d’este. En la resta dels casos els alumnes hauran d’assistir a les classes de les assignatures no superades en el curs anterior.
  2. La qualificació negativa en tres o més assignatures d’un o més cursos impedirà la promoció d’un alumne al curs següent.
  3. Els alumnes que al final del 6t curs tingueren pendents d’avaluació positiva tres assignatures o més hauran de repetir el curs en la seua totalitat. Quan la qualificació negativa es produïsca en una o dos assignatures, només serà preceptiu cursar les assignatures pendents

Article 18. Límits de permanència

  1. El límit de permanència en les ensenyances professionals de música serà de huit anys. L’alumne no podrà romandre més de dos anys en el mateix curs, excepte en 6t curs, fins a completar el límit de permanència.