Descàrregues / Descargas

DESCÀRREGUES

Es posa a la vostra disposició la secció de DESCÀRREGUES en l’apartat de SECRETARIA  per a poder disposar dels documents referents a les autoritzacions i justificants dels vostres fills i filles.

La idea es poder tindre a disposició tots els formularis que s’os sol·liciten en algun moment al llarg del curs per a facilitar l’accés i enviament.

Una vegada emplenats es podran enviar escanejats o fotografiats al següent correu electrònic:

03009178@edu.gva.es

En ASSUMPTE, haurà d’indicar-se el número i curs de l’alumne i tipus de document que s’envia.

PUNXA SOBRE LA ICONA
PER A DESCARREGAR
DOCUMENT
EXPOSA – SOL·LICITA. Formulari de sol·licitud general.
Declaració Responsable COVID – 19
Autorització RECOLLIDA d’alumnes i alumnes del cole.
Drets d’imatge
JUSTIFICANT d’absències de l’alumnat

Secretaría

HORARIO DEL CENTRO:

SEPTIEMBRE y JUNIO de 9’00 a 13’00

De OCTUBRE a MAYO de 9’00 a 14’00

SECRETARÍA:

De LUNES a VIERNES de 9’00 a 10’00 y de 13’00 a 14’00

CONTACTO:

Atención telefónica. se atenderán las llamadas recibidas en horario de atención al público. 965823715

Correo electrónico. Se atenderán los mensajes recibidos y se contestarán en función de la urgencia e importancia reflejada en los contenidos de los mismos.

principedonjuanmanuel@gmail.com 

03009178@edu.gva.es

TREBALLANT PER LA PAU

Ens adherim a la campanya per la PAU de la Xarxa 2030. Durant el mes de març realitzarem concentracions silencioses per la pau a les 12h. La comunitat educativa del Ceip Príncep D. Juan Manuel rebutja tot tipus de violència, apostem per la resolució pacífica de conflictes i ens comprometem a continuar treballant per la pau, per a entre totes i tots fer del món un lloc millor. 🕊🕊
“Si tots ens donem les mans qui traurà les armes” Bob Marley

11F DONES I XIQUETES A LA CIÈNCIA.

11F Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència .

Durant aquesta setmana hem conegut a dones importants diferents àrees de la ciència. Cada cicle ha estat treballant la figura de dones del món de la ciència per a després donar-li-la a conéixer als seus companys i companyes del centre.JANE GOODALL coneguda por els seus fascinants descobriments sobre la conducta dels ximpanzés salvatges.MARÍA MONTESSORI, pedagoga, metgessa, psicòloga i psiquiatra italiana creadora del model educatiu conegut com a Mètode Montessori.WANGARI MAATHAI va ser la primera dona africana a rebre el premi Nobel de Pau en 2004 por la seua contribució al desenvolupament sostenible, la democràcia i la pau.JASS WADE Doctora en Física, lluita por promocionar ho estudie de la física en les xiques. Escriu una biografia diària per a donar a conéixer les dones ignorades de la ciència.MARIE CURIE, va ser una física i química pionera en el camp de la radioactivitat i la primera persona a rebre dos premis Nobel en diferents especialitats: Física i Química. HEDY LAMART a més d’actriu va ser una genial inventora que va desenvolupar, entre altres coses, el wifi. ÁNGELA RUIZ ROBLES, inventora d’una enciclopèdia mecànica que bé podria considerar-se com el primer llibre electrònic.

TREBALLANT PER LA PAU

En repulsa de  tots els actes de guerra, nos adherim a la campanya por PAU de la Xarxa 2030. Durant el mes de març realitzarem concentracions silencioses por la pau a les 12h. La comunitat educativa del Ceip Príncep Sr. Juan Manuel rebutja tot tipus de violència, apostem por la resolució pacífica de conflictes i nos comprometem a continuar treballant por la pau, per a entre totes i tots fer del món un lloc millor. 🕊🕊                                  “Si tots nos donem les mans qui traguera les armes” Bob Marley 

       
La direcció del centre.