QUART DE PRIMÀRIA REALITZA UN TALLER D’ART

Els i les alumnes de 4t han realitzat un taller d’art per a treballar la figura de Dalí i el surrealisme amb l’ajuda de Mila Martínez. 

També es van convertir en artistes reproduint una obra del pintor de Figueres i posteriorment plasmant els seus propis somnis en una obra  surrealista.

Van aprendre un muntó i s’ho van passar d’allò més bé!

VISITEM PRIMER DE PRIMÀRIA

La setmana passada, els nostres alumnes d’infantil 5 anys passaren un matí de convivència amb els alumnes de primer de primària.

Aquests els van ensenyar les seues classes i els van explicar aquells canvis que observarien en pujar el proper curs a primària.

Els menuts estaven il•lusionats amb l’experiència i disfrutaren del matí. A més a més, els major els ajudaren a fer una manualitat per recordar aquest dia i posteriorment disfrutaren del pati amb ells.

Els nostres menuts ja estan preparats per a fer-se majors!

SERUNIONFEST 2024

El passat divendres 31 de maig per segon any consecutiu, l’empresa de menjador Serunion ens va amenitzar el matí amb la Serunionfest. 

Per a acomiadar l’horari escolar que hem tingut d’octubre a maig i donar la benvinguda a l’estiu, l’alumnat del centre va gaudir d’un dia fantàstic amb tallers de nutrició, actuació de circ, jocs gegants de fusta i manualitats diverses. Ho van passar d’allò més bé!

Volem agrair a Serunion l’implicació i predisposició que mostren sempre per a treballar conjuntament amb l’escola i que ens permeta gaudir d’una festa que va convertint-se en tradició!

PRIMER CICLE VISITA ALBORAIA

El passat 15 de maig l’alumnat de primer cicle va gaudir d’un dia a Alboraia visitant l’Alqueria del Magistre.

Alli realitzaren diferents activitats relacionades totes amb el Mag d’Oz, manualitats amb argila, jocs grupals, visita als animals… fins i tot gaudiren d’un espectacle de màgia i van fer una degustació d’orxata i fartons!

Va ser un dia ple de diversió i per a repetir!

CINQUÈ VISITA TABARCA

Els xiquets i les xiquetes de 5é han anat d’excursió a Tabarca.
Per a alguns ha sigur la primera vegada en pujar en vaixell i ha sigut tota una experiència! Després allí s’han banyat, han fet un munt de jocs i han visitat l’illeta. En definitiva, s’ho han passat genial!