Dia de la dansa 2024

A les classes d’EF d’aquest mes d’abril hem treballat els sabers bàsics relacionats en la dansa, l’expressió del nostre cos i el respecte a la cultura i tradició.

Ací us deixem una mostra del producte final de la situació d’aprenentatge.

Enllaç al vídeo: ací

DEL CAMP A LA TAULA: DEGUSTACIÓ D’ENCISSAMS

Al col.le seguim immersos en la cura i treball del nostre hortet.
Aquesta vegada hem plantat encissams que després de crèixer i estar bons per a degustar estan llestos per a passar del camp a la taula!

23 D’ABRIL, DIA DEL LLIBRE

La setmana passada al nostre centre celebràrem el dia del llibre i ho vam fer rendint homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

Durant la setmana cada cicle va treballar un poema diferent de l’autor en determinades sessions i entre totes i tots vam decorar un mural en honor seu.

També vam donar un diploma a les guanyadores i guanyadors del Premi Sambori 2024 als quals felicitem per aquest fet. Enhorabona!

XERRADA APASU A FAMÍLIES

Al CEIP Cervantes tenim el gust de convidar-vos a una xerrada sobre autisme impartida per Sonia Perucha, Presidenta de l’Associació de Pares d’Autisme de Sueca (APASU). Aquesta es durà a terme el dilluns 22 d’abril al centre.

Per poder assistir-hi, cal que emplenes el formulari següent abans del divendres 19 d’abril (inclós).

Perquè entenem la importància de seguir conscienciant a la comunitat educativa!

XERRADA A FAMÍLIES APASU

L’AMPA del CEIP Cervantes organitza una xerrada amb la presidenta d’APASU, Sónia Perucha, per al proper dilluns 22 d’abril a les 17h al centre per tal d’abordar temàtiques rellevants al voltant de l’autisme.

Nom i cognoms de la persona de contacte(Requerit)