CELEBREM HALLOWEEN!

Avuí hem passat un dia terroríficament divertit al col.le!!! 

Barrets, bruixes i bruixots, esquelets, ratspenats… Voleu veure-ho?

SOM CIENTÍFICS!

Les classes de primer de primària avuí ens hem convertit en científics! 

Hem investigat al voltant de l’aigua i algunes de les seues propietats, hem vist objectes que s’enfosen, altres que suren i altres que es desfan…

Ho hem passat genial i tenim moltíssimes ganes de seguir aprenent!

POBRESA ZERO 2023

Durant la setmana passada l’alumnat del centre ha estat treballant, com cada any,  la Pobresa Zero aquesta vegada amb el lema “L’educació com a motor de canvi”. Als diferents cicles s’han estat realitzant un munt d’activitats: visualització de videos, debats, lectura del conte “Tibilí, el nen que no volia anar a escola”, audició de la cançó “La educación e la llave”, decoració d’un paraigües amb paraules sensibilitzadores…

El passat divendres dia 20, per culminar aquestes activitats va tenir lloc el tradicional encontre entre les diferents escoles de la nostra ciutat per fer la cercavila pel centre d’Algemesí.


Gràcies a totes aquelles i aquells que participareu!

EN L’ESPORT SOM IGUALS

El passat 10 d’octubre, els grups de 6é de Primària van participar en la campanya “En l’esport som iguals” organitzada per la Generalitat Valenciana.

Va ser una jornada molt enriquidora que fomenta valors com la inclusió, la igualtat, la tolerància i el respecte amb la pràctica del futbol per a cecs i el colpbol. Moltes gràcies a Naiara i Pepe per guiar-nos en un matí amb teoria i pràctica inclusiva.

Halloween 2023

Ja s’acosta Halloween i al CEIP Cervantes estem preparant-nos! Voleu saber què anem a fer?

Agraïm de bestreta la vostra col.laboració famílies!

Primer de primària gaudeix amb la lectura

El passat divendres 13 d’octubre Bilal, ex alumne del col.legi i futur mestre, va vindre a fer una activitat de contacontes a les classes de primer de primària.

El lloc escollit per a fer l’activitat va ser la biblioteca del centre i amb el llibre “Un libro” d’Hervé Tullet, tot l’alumnat va gaudir d’una experiència lectora d’allò més original.

Volem agrair a Bilal la seua visita i animar-lo a seguir amb aquesta gran tasca de ser mestre.

Moltes gràcies Bilal, t’esperem prompte!

9 d’0ctubre de 2023

Al CEIP Cervantes hem celebrat el 9 d’octubre! Hem contat la història del 9 d’octubre, hem cantat les seues cançons, hem realitzat una “mocadorà” i fins i tot hem rebut la visita de Jaume I i Na Violant! Ho hem passat d’allò més bé!

PREMIS EXTRAORDINARIS

Volem donar l’enhorabona al nostre alumnat i a la seua família pels premis extraordinaris concedits:

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació RESOLUCIÓ de 21 de setembre de 2023, de la Direcció General d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs 2022-2023. [2023/9786].


Alumnes JÚLIA-MARC-NOA

INFORMACIÓ ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR / INFORMACIÓN ELECCIONES EN EL CONSEJO ESCOLAR

El pròxim 23 de novembre es realitzaran les eleccions al Consell Escolar.
Per aquest motiu es convocarà un Consell Escolar Extraordinari per al pròxim dimarts 10 d’octubre a les 17:00h per tal de realitzar el sorteig dels membres de la junta electoral.

Des del centre anirem informant sobre tot allò relacionat en aquest tema, amb dates i plaços corresponents.

Moltes gràcies.

________________________________________________________________________________________________

El próximo 23 de noviembre se realizarán las elecciones al Consejo Escolar.
Por este motivo, se convocará un Consejo Escolar Extraordinario para el próximo martes 10 de octubre a las 17:00h para realizar el sorteo de los miembros de la junta electoral.

Desde el centro iremos informando sobre todo lo realizado en este tema, con fechas y plazos correspondientes

Muchas gracias.