Visitem l’Ajuntament

Aquesta setmana el nostre alumnat de 3r de primària junt amb els nostres companys de l’aula CIL vam tindre la sort de gaudir d’una visita al nostre Ajuntament, coneguent a la nostra alcaldessa Marta Trenzado i al regidor d’educació Ximo Rosell.

Vam visitar el despatx de l’alcaldessa i vam participar en una simulació de ple ordinari. Acte seguit, ens vam apropar al nostre Museu de la Festa per visitar-lo i conèixer d’arrel les nostres festes.

Aquesta eixida tenia com a finalitat apropar-nos els coneixements de Medi i ho hem aconseguit!!

Va quedar GENIAL

😊

Les tutores: Laura i Patri

Trobades d’escoles en valencià

Un any més el nostre col·le ha participat en la Trobada d’escoles en valencià, celebrada el passat diumenge 23 en Albalat de la Ribera.

El nostre taller consistia en la realització d’una xapa de superherois. Els i les mestres del nostre centre duguérem a terme la jornada amb èxit i bona acollida per tots i totes els xiquets/es.

Convivència amb el CEE Alberto Tortajada

Estimades famílies,

El passat dilluns 24 d’abril, el nostre alumnat junt amb CEE Alberto Tortajada van passar una jornada molt divertida amb tallers, ball, jocs… La convivència entre els dos centres ha estat molt enriquidora.

Us deixem un tast de l’experiència.

XERRADA REGIDORIA JOVENTUT

Aquest dijous 20 d’abril ens ha visitat Laura, tècnica de la regidoria de joventut, per explicar-nos què es pot fer a Algemesí en temps d’oci. Ha estat una xerrada molt interessant ja que hem conegut totes les activitats adreçades a xiquets i xiquetes amb edats d’entre 10 i 12 anys. A més, ens ha deixat la programació d’activitats programades pròximament en l’espai jove.

DIA DE L’AUTISME

Estimades famílies,
el passat dilluns 3 d’abril vam celebrar el Dia Mundial de Sensibilització de l’Autisme junt amb la Directora General d’Inclusió Raquel Andrés, el Cap de Servei d’Inclusió, Ximo Mas, el nostre Regidor d’Educació, Ximo Rosell i l’Inspector, Rafael Clari. Per a nosaltres este dia va ser molt especial perquè vam fer força entre tots i totes per reinvindicar els drets del nostre alumnat. Vam conscienciar per seguir sent una escola forta amb uns grans fonaments.


Som i continuarem sent una escola amb PRINCIPIS, VALORS i amb unes SENYES D’IDENTITAT, procurant el respecte, la tolerància i la bona convivència.

Podeu veure el vídeo, muntatge de la celebració, en el següent enllaç: https://t.me/cervantesalgemesi