INCIDÈNCIES

Estimades famílies,

Adjuntem al nostre portal web un apartat on podreu fer-nos arribar si heu observat alguna incidència a les activitats extraescolars. Una vegada llegim i valorem la incidència, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible per buscar i posar la millor solució.
Moltes gràcies de bestreta.

Jornada contínua-Incidències

Nom i cognoms del pare/mare/tutor/tutora(Requerit)
Nom i cognoms de l'alumne/a(Requerit)
DD barra diagonal MM agrane diagonal AAAA

PROJECTE EDUCACIÓ FÍSICA

L’alumnat de tercer cicle ha estat treballant de valent amb el projecte de postures saludables a l’àrea d’Educació Física. Us deixem ací un vídeo que resumeix tot l’esforç que s’ha posat per obtenir aquest meravellós resultat.

PORTES OBERTES – DIA EN FAMÍLIA

Des de la Comissió mixta de portes obertes del CEIP Cervantes us informem que el proper diumenge 26 de març celebrarem la jornada de portes obertes i finalitzarem aquesta amb una paella a les nostres instal·lacions per fer comunitat.

La jornada de portes obertes va destinada a aquelles famílies que ens volen conèixer i volen formar part de la nostra comunitat. No obstant això, les famílies del Cervantes hi podran col·laborar assistint-hi durant la jornada de matí al centre per ajudar, si cal, i acompanyar estes noves famílies a conèixer-nos.

Durant la jornada de matí i de vesprada hi haurà tallers a càrrec de l’empresa Fem escola.

A migdia, i amb la col·laboració de Serunión, ens cuinaran una paella per a tots i totes. És per això que necessitem saber quantes famílies voleu participar en aquesta paella familiar i us facilitem aquest formulari, el qual estarà obert fins el diumenge 12 de març. Durant la setmana del 13 al 16 de març podreu vindre a l’escola a fer el pagament del preu simbòlic de la paella: majors 4€ i menuts/des 2€. Amb aquest preu tractarem que ens entre la paella, un aperitiu i un dolcet per tancar la jornada.

Estem molt contentes d’organitzar esdeveniments com aquest, que ens permet estar en família i fer comunitat. Us esperem!

Aquest formulari ja no està disponible.

VESPERTINA AL CERVANTES

Des de l’Ajuntament d’Algemesí ens donen la possibilitat de continuar en el servici gratuït al centre, la vespertina, des de setembre fins desembre de 2023.

Per al mes de setembre, aquesta es farà en horari de 15h a 17 des de l’13 fins el 28. Els mesos d’octubre, novembre i desembre tindran l’horari de 17h a 18h.

Emplena aquest formulari en cas d’estar interessat/da en adherir-te a aquest servici gratuït per a les famílies.

Es necessita d’un nombre mínim de matrícula d’alumnat per obrir el servici al centre.

Els formularis d’octubre a desembre s’obriran de forma automàtica el dia 1 de cada mes.

Aquest formulari ja no està disponible.

Aquest formulari ja no està disponible.

Aquest formulari ja no està disponible.

Aquest formulari ja no està disponible.