Setmana Cultural

2 (1)

PIIE: ALIMENTACIÓ SALUDABLE I ELS NOSTRES MENJARS

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 1 de març de 2024

El centre enguany prosseguix amb el Projecte d’Innovació de l’hort escolar i se centra en l’alimentació saludable i els nostres productes locals. L’alumnat ha realitzat tallers de cultiu d’hortalisses de tardor i hivern i ha realitzat un hotel d’insectes durant el primer trimestre escolar. Es treballen continguts abans durant i després dels tallers. Hi ha … Llegir més

XARXA 2030

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 1 de març de 2024

El centre pertany a la xarxa d’Educació en Ruta i realitzem actuacions interdisciplinàries i mensuals en tots els nivells. Este primer trimestre hem treballat: la piràmide alimentosa (ODS 3), energies renovables (ODS 7) i cases sostenibles (ODS 9).

PROGRAMA EDUCACIÓ EMOCIONAL “EMOCIONA-EM” NOVETAT

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 1 de març de 2024

El centre, este curs, ha implementat un nou programa d’educació emocional i té com a finalitat que l’alumnat aconseguisca un benestar emocional, personal i social. Els eixos que es treballen somni Els MÒDULS del programa somie: Habilitats de vida i benestar; Consciència emocional; Regulació emocional; Autonomia emocional i Habilitats emocionals.

La escuela durante esta semana trabaja interniveles actividades vinculadas a la lectura, el teatro, el deporte, el arte y el plurilingüismo yla interculturalidad. Se fomenta el trabajo en equipo, la responsabilidad, la creatividad y el sentimiento de pertenencia e identidad de escuela.