NOVEDADES 24-25

PIIE 23-24 ALIMENTACIÓ SALUDABLE I ELS NOSTRES MENJARS

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 6 d'agost de 2024

Durant este curs escolar el nostre alumnat d’infantil 4 anys, primer, tercer i quint de primària han gaudit del nostre hort i diferents tallers (hotel d’insectes, reforestem el Mediterrani, les nostres plantes, cultius de tardor-hivern i primavera-estiu, art amb pinchos de fruita) dins del nostre projecte d’innovació bianual. Fantàstic treball en equip amb Lucia d’Ecoescoles, … Llegir més

PREMIS EXTRAORDINARIS 22-23

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 6 d'agost de 2024

El passat 6 de maig de 2024 es va celebrar l’acte de lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic de l’alumnat d’educació primària corresponent a la convocatòria de l’any acadèmic 2022-2023. El nostre alumnat d’esta promoció va tindre oportunitat de rebre el reconeixement a una trajectòria acadèmica brillant. Nostra més sincera enhorabona a Candela Herrero, … Llegir més

FIRUJICIÈNCIA 2024

Per SARA, BARKER-COOK BAGANT | 12 d'abril de 2024

El dijous, 21 de març de 2024, per primera vegada, l’alumnat de sext va acudir a Firujiciència en la universitat. Durant el matí, l’alumnat va realitzar diferents tallers científics i després vam fer una visita guiada al campus.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies