JORNADAS PUERTAS ABIERTAS 1

DIADEL LLIBRE/BOOK DAY

8 de maig de 2024

Dimarts passat, 23 d’abril de 2024, vam celebrar en el centre el Dia del llibre. L’alumnat va realitzar apadrinament lector, marca pàgines, BOOKFLIX i, a la vesprada, cada nivell va llegir poesies a la resta de l’alumnat.

FIRUJICIÈNCIA 2024

12 d'abril de 2024

El dijous, 21 de març de 2024, per primera vegada, l’alumnat de sext va acudir a Firujiciència en la universitat. Durant el matí, l’alumnat va realitzar diferents tallers científics i després vam fer una visita guiada al campus.

SETMANA CULTURAL

12 d'abril de 2024

Un any més hem celebrat amb èxit la setmana cultural! El dilluns 26 de març, els nostres xiquets i xiquetes van gaudir d’un dia de tallers en grups internivells fent percussió, ballant, pintant ous de pasqua i fent estreles i molinets de vent. Dimarts 27 de març, al matí, celebrem el Dia de l’esport (VÍDEO … Llegir més

DIA DE LA PAZ

1 de març de 2024

El 2 de febrer celebrem a l’escola el dia de la Pau amb la lectura d’un manifest al pati de primària, alcem les mans per la pau, vam fer un mural conjunt i ballem cançons amb la temàtica. A les aules, els  docents també van fer activitats de sensibilització.

DIA DE L’ABRE

1 de març de 2024

El 31 de gener tot l’alumnat del centre va celebrar el dia de l’arbre i es van realitzar diferents activitats per nivell i de centre. Es van fer plantacions, herbolaris i un arbre al hall del centre on cada nivell va ficar una fulla amb accions que podem prendre per a reduir la contaminació i … Llegir més

CARRERA SOLIDÀRIA

1 de març de 2024

El 20 de desembre de 2023, tot l’alumnat del centre i l’equip docent va participar en la carrera solidària a favor de la lluita contra la leucèmia infantil i també per a Creu Roja. La recaptació ha sigut fantàstica. Un total de 1005,35€. Entre tots i totes podem  canviar les coses.

SANCHIS RÀDIO

28 de febrer de 2024

L’equip docent del centre ha creat este curs la ràdio del centre “Sanchis Ràdio”. L’alumnat ha triat el nom i han creat el logo del programa. En el segon trimestre publicarem els primers programes. És un programa plurilingüe, interdisciplinari, inclusiu i dissenyat per a infantil i primària. Us vam mostrar una sessió de gravació.

NOU MURAL HORT ESCOLAR

24 de novembre de 2023

L’alumnat de sisé del curs 22-23 va seleccionar un disseny de mural per a l’hort d’entre els elaborats pels dos grups. Al juny, van iniciar el mural i amb la col·laboració d’una mare de l’AMPA, Laura Fabregat, i una exalumna, Lledó Nebot, aconseguim finalitzar l’obra artística com a record de la promoció 2023 per a … Llegir més

ART SISÉ DE PRIMÀRIA

11 d'agost de 2023

El nostre alumnat de sisé disseny propostes per a la paret de l’hort i, després, després d’una votació del mural ganador, es va posar mans a l’obra. El mural és un producte artístic, que formarà part de la seva trajectòria al centre i que romandrà com a record seu i reforça el sentiment de pertinència … Llegir més

Participació en I-MOUTE

26 de maig de 2023

Aquest mes de maig els docents del CEIP Sanchis Yago hem participat en I-MOUTE i hem visitat els centres CEIP L’ALBEA de la Vall d’Alba i el CRA D’ARABOGA en Canet lo Roig. Les bones pràctiques ens ajuden a innovar i crear noves propostes pel nostre alumnat i millorar els processos d’ensenyament- aprenentatge.