Activitats finals de fi de curs.

Arriba juny i comencen les activitats de final de curs. El grup de 4t de primària, al costat de Rafa, el seu tutor; Cristina, la mestra de música, van preparar una obra de teatre titulada “Una de pirates”. Va ser una obra amb tocs d’humor, música i molt diàleg. A més, van preparar un gran vaixell pirata com attrezzo (‘conjunt d’objectes i estris necessaris per a una representació escènica’). D’aquesta manera van demostrar les seues competències lingüístiques i artístiques.

Quan una xiqueta o xiquet està implicat, motivat amb les activitats, s’esforça i demostra responsabilitat, a més de gaudir del procés i del resultat final. Que va ser, estupend! Enhorabona, xiques i xics, i per descomptat al seu tutor i especialista: capitans del vaixell.

També es van entregar els premis Ubuntu a l’alumnat de 3r a 6é valorant així les seues actituds i comportament en classe.

Finalment, es van fer activitats de la transició d’Infantil, 5 anys, a 1r de primària, al costat de les seues tutores. Van ser moments molt bonics, compartint activitats com conèixer l’aula de primer, companys, esmorzars al pati, etc.

Amb aquestes activitats queda demostrat que s’ha fomentat la cohesió de grup, les habilitats socials, millorant així les habilitats interpersonals. Felicitats!