Eleccions Consell Escolar

Captura de pantalla 2021-10-24 a las 20.08.12

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes mares, benvolguts pares,

 

Us recorde que el 18 de novembre es celebraran eleccions per a renovar la segona meitat del Consell Escolar del centre (Resolució de 4 d'octubre de 2021, de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, )

En el sector pares/mares, s’hauran d’elegir 4 representants, només s’han presentat 3 candidats

 

Els candidats i les candidates són els següents:

 

MIGUEL ANGEL BAS CAMPOS

ANA Mª CONDE EXPOSITO

MARTA MIOTA GÓMEZ 

 

En la papereta de les candidatures, es podrà marcar fins un màxim de 3 candidats/es, en aquest cas la totalitat.

El dia de les votacions, les paperetes estaran a la vostra disposició a la mesa electoral instal·lada en el porxe de l’entrada al Centre.

Si per algun motiu, no podeu vindre eixe dia al Centre, tindreu la possibilitat de poder fer arribar el vostre vot (art. 14 de l Decret 93/2016 de 22 de juliol)

"Les famílies podran participar en la votació enviant el seu vot a la mesa electoral del centre per correu certificat o lliurant-lo a la Direcció del centre o a la mesa, mitjançant missatger, familiar o mandatari, abans de la realització de l’escrutini"

 

Vot delegat: Pot portar-lo qualsevol persona, sempre que la papereta vaja dins d’un sobre tancat i aquest dins d’altre sobre signat en la solapa, adjuntant una fotocòpia del DNI, NIE, passaport o carnet de conduir  del votant.

Les paperetes estaran a la vostra disposició en la pàgina web https://portal.edu.gva.es/ceipramirojover/  o a la consergeria del Centre a partir del 12 de novembre.

 

Les votacions es realitzaran dijous,  18 de novembre de 2021  en horari  matí de 8:30 a 10:00 h. de 12,30 a 13,30  vesprada 16:00 a 17:30 hores.

 

Des de la direcció del centre, us animem a que participeu en el procés electoral exercint el vostre dret al vot.

 

18 NOVEMBRE

PARTICIPA,

 VOTA!!