Vine’t a l’AMPA

📣📣📣 AMPA informa:

CAMPANYA SOCI@S AMPA CEIP NERUDA

Som l’AMPA del Col·legi CEIP PABLO Neruda, una associació de mares i pares d’alumn@s que representa a l@s soci@s davant el col·legi, ajudant així a la millora de la comunitat escolar i això, per tant, recau directament en el benestar de nuestr@s hij@s.

En el nostre col·legi, l’AMPA a poc a poc està treballant per a aconseguir millores i beneficis per a nuestr@s soci@s, però sense el vostre suport és impossible, d’allí la importància de la vostra participació. L@s que portem en el col·legi diversos anys, hem vist canvis en este, amb la qual cosa col·laborem que la vida escolar de nuestr@s hij@s siga inoblidable, i que recorden al seu col·le amb carinyo, com ho fan l@s ex alumn@s que ara porten als seus hij@s ací.

Tod@s l@s que treballem en l’AMPA, ho fem de forma totalment altruista, pensant en el benefici de nuestr@s hij@s, i a millorar la seua educació i entorn escolar, això és molt important ja que és un treball que fem en les nostres estones lliures. Tenim com en tota associació, una Junta Directiva que és l’encarregada d’organitzar, proposar i dur a terme les activitats i projectes que es fan, però som tots els pares i mares els que hem d’implicar-nos per a aconseguir portar a bon port els nostres objectius.

El nostre objectiu és arribar a tod@s i cobrir totes les vostres necessitats possibles, però per a això necessitem que ens informeu d’allò en què considereu que puguem millorar o quines coses necessiteu que duguem a terme. Totes les vostres idees i crítiques constructives són benvingudes.

Tingueu en compte que el col·legi arreplega un alumnat d’uns 600 alumn@s però són poques les persones que s’encarreguen de tirar avant la nostra associació. Així que, si a més de formar part com soci@s, esteu interesad@s a formar activa en la nostra associació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosotr@s.

Ja sabeu que és una única quota de 25€ a l’any per família, podem fer moltes coses, tenim propostes per a tots els alumnes, des de primer d’infantil fins a sext de primària, així que us agraïm el vostre suport.

A continuació us passem l’enllaç d’inscripció perquè tot el que estiga interessat a formar part ho faça d’una manera senzilla i nosaltres ens encarregarem de deixar-li els obsequis a vuestr@s hij@s en classe durant el mes de setembre.

Podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de Socis d’AMPA per email (sociosampapabloneruda@gmail.com).

També podeu seguir-nos en el canal de Telegram (AMPA PABLO NERUDA) i en Instagram (a.m.p.a._pablo_neruda).

Nuestr@s hij@s s’ho mereixen!!!

https://forms.gle/NWWCtZoWTuY12dAz7

Admesos Provisionals

Han eixit les llistes provisionals de l’alumnat admés per a la matrícula 2024-25 telemàticament. Es poden consultar també en el tauler d’anuncis del col·le.
El termini per a reclamacions serà fins al dia 3 de juliol (telemàticament, en la mateixa pàgina on es va fer la sol·licitud).