Eixides del Centre

Estimades famílies, els familiars/ responsables de tot l’alumnat de primària podran accedir al centre a les 17h per a recollir-los, per la porta gran esquerra (Per als vianants: Entitat casa Sant Pau). L’alumnat estara situat en les pistes en les seues files corresponents.Els familiars en cap cas podran trepitjar les pistes, hauran de recollir-los per la zona de terra.Els familiars d’infantil ja podran accedir pel centre a recollir als de primària, sempre sense trepitjar les pistes.

Segons normativa i inspecció NO es pot autoritzar un menor d’edat per a recollir, a l’eixida del centre, a un altre menor. Haurà de ser sempre recollida por una persona major d’edat. I si no poden recollir-ho els pares/mares o tutores/as legals, hauran d’autoritzar mitjançant un escrit a una altra persona adulta i entregar-lo al tutor/a i en el menjador. Descarrega ací l’autorització.

Veure pla.

L’equip directiu

Beques provisionals

HEM PUBLICAT EN EL TAULER D’ANUNCIS DEL CENTRE EL LLISTAT PROVISIONAL DE LA PUNTUACIÓ OBTINGUDA PER LES PERSONES SOL·LICITANTS D’AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS 2023-24.I EL LLISTAT D’EXCLOSOS.

DISPOSEU D’UN TERMINI DE 10 DIES HÀBILS PER A LA PRESENTACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ QUE CONSIDEREU CONVENIENT, EN EL SUPÒSIT QUE CONSIDEREU ERRÒNIA LA PUNTUACIÓ OBTINGUDA.

Horari del menjador

Benvolgudes famílies:

Ja s’ha aprovat el nou horari que es va demanar al juny, així que l’horari de menjador (d’octubre a maig) quedarà de la següent manera:

DE DILLUNS A DIJOUS: 12.30 a 15:00h

DIVENDRES: 14.00 a 15:30h

IMPORTANT:

Recordar-vos que durant el mes de setembre (i juny) no hi ha classe a la vesprada i l’alumnat eixirà a les 15:30h del menjador a casa (de dilluns a divendres).

Una salutació