El nostre benestar físic i mental està condicionat en un alt percentatge pels hàbits saludables que tenim. Tindre hàbits saludables ens permetrà millorar aquest benestar. En aquesta part de la nostra web volem donar-vos informació que considerem interessant per a la millora i/o manteniment dels nostres hàbits de vida. Distingim quatre grans blocs d´hàbits saludables:

  • Emocions. Els sentiments, les emocions, les relacions amb els altres, l´autoestima, la confiança,…, són fonamentals per tindre benestar. Els hàbits relacionats amb les emocions i les relacions socials seran l´objecte d´aquest apartat.
  • Alimentació. Som el que mengem. L´alimentació no sols determina el nostre pes/imatge corporal, també té efecte fins i tot en el nostre estat d´ànim.
  • Activitat física. “Mens sana in corpore sano”. Utilitzar el nostre cos realitzant activitat física saludable ens farà sentir millor físicament i al mateix temps millorarà la nostra part emocional.
  • Descans. És un pilar fonamental en l´adquisició del benestar i una correcta salut. És molt més important del que pensem i pot condicionar el nostre nivell de salut encara que tinguem bons hàbits en les altres àrees.

En cap cas la informació que podeu trobar en aquesta web heu de considerar-la com a prescriptiva ni com unes accions a seguir sense haver consultat amb un professional especialista en de cadascú dels blocs. L´únic objectiu d´aquest apartat és informatiu i de conscienciació de la importància de tindre hàbits de vida saludables. Front a algun problema de salut relacionat amb aquestos blocs SEMPRE ACUDIR AL METGE.