dinosaures

Dinosaurio dino GIF - Encontrar en GIFERDINOSAURES EN 5 ANYSECOSISTEMA PREHISTORIA,DINOSAURIOS,ANIMALES,GIFS ANIMADOS,MUSICA,NIÑOS

 

Els xiquets i xiquetes d’infantil 5 anys estem estudiant els dinosaures. És un tema que vam triar nosaltres i ens està agradant moltíssim.

Estem aprenent molt amb el llibres que hem portat de casa i aprofitem tots els moments que tenim per mirar-los.

Per carnestoltes ens hem disfressat de paleontòlegs i inclús hem trobat fòssils de dinosaure en el pati de l’escola, que hem picat i montat el seu esquelet.

En anglés hem fet uns dinosaures amb globus i hem treballat vocabulari per poder descriure com són. 

Encara no hem acabat, després de Pasqua continuarem i a fi de curs serem uns experts!

 

Serrra Espadà

 

Logo Plataforma Sierra Espadán | Plataformas, Logotipos SERRA D’ESPADÀ Logo Plataforma Sierra Espadán | Plataformas, Logotipos

El passat 6 d’abril vam fer l’excursió del segon trimestre. Per fi, després de no poder anar en març per les pluges i patint per si ens tornava a eixir un mal dia, va arribar el dia que tant havíem esperat.

Vam visitar dos pobles, Eslida i Aín, on vam conèixer la Serra d’Espadà. Una monitora ens va ensenyar a Eslida el centre d’interpretació de la Serra, on vam aprendre com era i com és la vida d’aquests pobles de muntanya. Ens va agradar conèixer com treballen el suro i com l’extreuen de la surera.

El segon poble que vam conèixer és Aín, un preciós poble on vam fer una bona caminada pels seus estrets carrers i els voltants, buscant el camí de l’aigua des de la font del centre del poble fins arribar al riu, passant per l’abeurador, el llavador i el molí. També vam caminar per les afores  gaudint de la natura amb tots el nostres sentits.

Ho vam passar genial i ja esperem la pròxima excursió!

The clothes collage

 

👚👗THE CLOTHES COLLAGE👚👗

Els/les alumnes de primer hem realitzat un projecte relacionat amb el vocabulari de la roba que hem estudiat en Anglès al llarg d’aquest segon trimestre.

Finalment hem fet una presentació del nostre treball amb l’ajuda de Vartika. Vos presentem el producte final a través d’un vídeo. ENJOY IT!😃

 

reciclar és cosa nostra

 

Reciclaje - EcuRedRECICLAR ÉS COSA NOSTRAReciclaje - EcuRed

L’alumnat del 3r cicle estem participant en unes sessions educatives sobre reciclatge. Fa uns dies vàrem tenir la 2a sessió en la que es van fer composteres amb matèria orgànica seca i humida que després vam posar a l’hort de l’escola.

Va ser una sessió en la que vàrem treballar aquest tipus de compostos i la utilitat que podem treure’ls abans de despendre’s definitivament d’ells.

Estem molt compromesos amb les 3 erres: reduir, reutilitzar i reciclar. Sabem que és cosa de totes i tots cuidar i conservar el medi, doncs està en les mans de tothom, amb les petites accions diàries, conviure amb harmonia amb la natura.

Les petites accions condueixen a grans canvis! RECICLAR ÉS COSA NOSTRA, FEM-HO DE CATEGORIA!

taller Setmana Santa

 

TALLER SETMANA SANTA

L’alumnat que cursa l’assignatura de religió ha realitzat un taller de Semana Santa.

Aci teniu una xicoteta mostra.

novetats abril 2022

 

La lectura de libros ha sido una gran aliada para sobrellevar mejor el  confinamiento NOVETATS ABRIL La lectura de libros ha sido una gran aliada para sobrellevar mejor el  confinamiento

Els alumnes de sisé, han presentat les novetats de la biblioteca del mes d’abril.

En aquest cas, estàn dedicades a la poesia. Els alumnes han recitat als companys, un recull de poemes en valencià i en castellà.

Carnestoltes “22

 

Símbolo del carnaval - Iconos gratis de formasCARNESTOLTESSímbolo del carnaval - Iconos gratis de formas

 Ja hem celebrat Carnestoltes un altre any, i amb normalitat!!

Aquest any ha sigut una celebració molt completa amb tots els actes que toca. El primer dia vam rebre totes i tots junts al pati al Rei Carnestoltes amb la tradicional batucada. Els nostres companys de 6é ens van anunciar l’arribada del Rei i ens van llegir les consignes que haviem de portar la setmana següent.

Després de gaudir de l’ambient festiu de tots els dies va arribar la gran festa. La temàtica triada van ser els oficis, de manera que cada nivell va elegir la disfressa que més els agradava. Després d’esmorzar xocolata i magdalenes, vam eixir a fer la desfilada pels carrers del poble acompanyats per la batucada. Finalment, al pavelló vam ballar i compartir una estona molt agradable. 

 

 

preparem l’hort

 

PREPARANT L’HORT

Després d’acabar la collita del que vam plantar i sembrar al novembre, ens toca arreglar i preparar el nostre hort per a plantar i sembrar de nou. Alguns ensenyem als nostres companys com es fa i altres aprenen amb moltes ganes. Anar a l’hort ens encanta i ens ho passem molt bé. Mireu amb quina energia treballem!!

Composteres per a l’hort

 

COMPOSTERES PER A L’HORT 

Aquestes setmanes l’alumnat de 3r cicle ha participat en un taller de creació de composteres a partir de fulles seques i restes de productes (pells de plàtan, fulles d’enciam…) amb les educadores ambientals de la Diputació.
Cada curs ha soterrat part de la seva compostera en un bancal de l’hort i caldrà regar-les i anar reomplint-les, alternant capa seca amb capa humida, per obtindre el nostre adob ecològic…. ens queda esperar!