paraules màgiques

 

WhatsApp: ¿Qué significa el emoji de destellos? | La Verdad NoticiasPARAULES MÀGIQUESWhatsApp: ¿Qué significa el emoji de destellos? | La Verdad Noticias

Aquests dies, a 1r A i 1r B, hem estat treballant la importància d’utilitzar paraules amables o màgiques, com nosaltres els diem.

Perquè al escoltar-les ens fan sentir molt bé, i veure la reacció de la persona a qui li diem, és tota una meravella i ens encanta!!

 

Mans en forma

 

TALLER MANS EN FORMA

 

Aquest curs, amb l’alumnat de 1r, hem iniciat aquest taller, amb propostes ben divertides, amb aquest taller treballem la motricitat fina.

El control d’aquesta motricitat ajuda al nostre alumnat a reforçar o millorar la coordinació de les funcions de caràcter neurològic, esquelètic i muscular. A més d’estimular la seua creativitat i curiositat per la diversitat d’activitats plantejades. Aquí podeu veure una xicoteta mostra del que hem estat fent…

escola de la mar 2022

 

Eixida ESCOLA DE LA MAR – BORRIANA

El passat dimecres 2 de març, el 3r cicle vam visitar l’escola de la mar de Borriana. Allí vam fer diverses activitats: piragua, vela, vam anar en llanxa i vam portar un vaixell de rem. Tot i la pluja, vam poder fer totes les activitats proposades i vam aprendre moltes coses, a més de passar-ho genial!

Va ser una experiència molt enriquidora, motivadora i d’allò més divertida, doncs a causa de la Covid, feia temps que no havíem pogut fer una eixida així i ja teníem moltes ganes.

Moltes gràcies a les monitores i monitors per haver-nos acompanyat durant tot el dia, per la paciència i per les ganes que vàreu posar en ensenyar-nos a fer les diferents activitats.

Va ser un dia molt divertit! 


DIÀLEGS 3r

 

DIÀLEGS

A la classe de tercer de primària hem estat treballant els diàlegs i, per fer-ho, hem creat les nostres pròpies històries. Hem dissenyat els personatges i paisatges; hem inventat els diàlegs i els fets i, per últim, hem passat a l’acció. En aquest vídeo podreu descobrir les nostres sis creacions:
-Tomataman, Sandiawoman i Fresawoman.

-La Pastoreta.

-Els animals mutants i el castell.

-La búsqueda de l’unicorni.

-Els quatre elements.

-Els tres súperherois i el gran Rob.

8 de març 2022

 

♀️ Signo Femenino Emoji DIA INTERNACIONAL DE LA DONA ♀️ Signo Femenino Emoji

 

El dia 8 de març s’ha convertit en una referència a tot el món pel que fa a la lluita de les dones i de tota la societat per la igualtat real a tots els àmbits. La nostra escola també commemora aquest dia reivindicatiu.

Recordem que la igualtat és un dels valors essencials per al progrés d’una societat. És necessari continuar reconeixent que la dona ha de tindre el mateix dret d’igualtat que els homes a casa, al treball i en la societat.

L’activitat que hem fet per commemorar aquest dia ha consistit en cridar ben fort paraules que tenen un significat especial i els noms d’algunes dones pioneres en la lluita per a la igualtat. Aquestes paraules, que ha dissenyat l’alumnat quedaran penjades a la nostra escola per recordar aquest dia.

Per finalitzar hem ballat al ritme de la cançó del grup el Diluvi titulada “I tu, sols tu”.

Campanya Ucraïna

 

AJUDA A UCRAÏNA

 

L’escola en col.laboració amb Càritas farem recollida de medicaments. Us adjubtem la foto on es detallen les necessitats. Podeu entregar-lo al tutor/a i portar-ho al llarg d’aquesta setmana fins divendres.
Gràcies per la vostra col.laboració.

Dia de la Pau 2022

 

Avui l’alumnat de l’Albea ens hem sumat a la iniciativa de fer 5 minuts de silenci per la guerra d’Ucraïna.
Amb aquest silenci volem  enviar el nostre missatge de suport i pau, i cridar no a la guerra. Durant la setmana Cultural i a través de les sessions Conviu continuarem treballant els drets humans.

 

Menjador 2n trim 2022

 

ACTIVITATS 2n TRIMESTRE

Durant el 2n trimestre les monitores estan realitzant una sèrie d’activitats que tenen relació amb   diferents aspectes com són els hàbits higiènics i vida saludable, aprendre a valorar el consum d’aliments de proximitat i socialment responsable, també destacar les activitats de la setmana de les llegums amb un títol que cal recordar “Hui me les menge, demà no les deixes ,per la nostra salut i la del planeta”.

 

Us enviem un recull de fotos on l’alumne ha gaudit molt d’aquestes propostes.

Vartika is fun!

 

ENGLISH WITH VARTIKA IS FUN!

Ja portem uns quants mesos amb la nostra auxiliar Vartika i ens està ajudant amb la comunicació oral en Anglés. 

Estem aprenent a comunicar-nos a través de jocs, xicotets diàlegs i activitats que ens agraden molt. Hem fet un recull d’algunes de les activitats que més ens han motivat.