Rap per la Pau

 

Símbolo de la Paz: Significado y Origen Verdadero - UniversoAbierto.com   RAP PER LA PAU Símbolo de la Paz: Significado y Origen Verdadero - UniversoAbierto.com

L’alumnat de 6é A i B va crear aquests RAP per poder conmemorar els dia escolar de la No violència i la Pau.

Enhorabona, sou uns artistes!!Aplauso a las 12:00 en homenaje al personal de las UCI - Noticias de  enfermería y salud

 

LLETRA DEL RAP:                    

                                    6é A      6é B

visita CICLESXTREM

 

🚴 Persona En Bicicleta Emoji🚴 Persona En Bicicleta Emoji VISITA TENDA CICLESXTREM 🚴 Persona En Bicicleta Emoji🚴 Persona En Bicicleta Emoji​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Aquest segon trimestre, la clase de papallones i dels taurons estem duent a terme el Projecte dels mitjans de transport. Aprofitant que els pares d’Alexia i d’Itziar tenen una tenda de bicicletes, els vam escriure una carta entre les dos classes preguntant-los si podiem anar a visitar-los. Ens van respondre que si i vam quedar en anar dimarts 8, cap a les 12:00h.

La visita ens va agradar molt, ens van ensenyar com està organitzada la tenda i tot el que trobem en ella: bicicletes, cascos, recanvis… i la part del taller on arreglen les bicis i les limpien. Ens vam quedar meravellats amb totes les ferramentes que hi havia, vam fer moltes preguntes i vam aprendre moltes coses.

Vam gaudir molt de la visita i, a més a més, ens van fer un regalet molt xulo, un clàxon per a la nostra bicicleta.

Ha sigut una visita molt enriquidora.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

winter activities

 

❄⛄​​​​​​​  WINTER ACTIVITIE​​​​​​​S  ​​​​​​​​​​​​​​⛄​​​​​​​ ❄​​​​​​​​​​​​​​

Aquest mes en l’assignatura de ART hem estat treballant l’Hivern  a través de tècniques de pintura different com el collage, l’ acuarel.laacuarel.la  amb sal, la papiroflexia i les tonalitats de colors. Aquests són els nostres treballs, han quedat genial a que si?! 😉

​​​​​​​

 

​​​​​​​

 

​​​​​​​

investigadors del cos

 

INVESTIGADORS DEL COS

El dies 27 i 28 de gener, dintre de la unitat didàctica de Ciències de la Natura  “El cos humà”  els alumnes de 4t, 5è i 6è van participar en un experiment d’allò més interessant!

Utilitzant casqueria de la carnisseria vam poder veure, tocar i experimentar allò que estudiem “sobre el paper”. I així van anar  sorgint un munt de noves preguntes i aprenentatges:

Per què el pulmò esquerre és més xicotet que el dret?

Com funciona l’epiglotis per separar l’aire del menjar?

Quina forma té el cor exactament?

Com funcionen els renyons?

 

dia de la pau 2022

 

Significado de Símbolo de la paz (Qué es, Concepto y Definición) -  Significados Paloma De Paz - Home | FacebookDIA DE LA PAUPaloma De Paz - Home | FacebookSignificado de Símbolo de la paz (Qué es, Concepto y Definición) -  Significados

El passat 28 de gener vam celebrar a l’escola la festa de la Pau. Ja sabeu que és una festa celebrada arreu del món perquè és l’aniversari de la mort de Ghandi, qui va ser un personatge històric que va ser líder espiritual del seu pais, L’Índia.
Ho vam celebrar construint la nostra piràmide de la Pau, feta amb caixes amb el missatge: “La Pau comença amb un somriure” , escrit en diferents llengües. A l’interior de cada caixa estaven els missatges de Pau que hem anat treballant durant la setmana. Les llengües emprades van ser: valencià, castellà, italià, francés, àrab, romanés, anglés, vietnamita i hindi.
 Els xiquets de sisè, a més, van fer un manifest en forma de rap.
 Per acabar, vam cantar totes i tots junts les cançons que havíem aprés al llarg de la setmana, que van ser “color esperanza” i “que canten los niños”.
Tota l’escola va gaudir molt de l’acte, el temps ens va acompanyar i segur que el curs que ve tornem a recordar aquest dia tan assenyalat.

 

Nadal 2021

 

NADAL 2021

 

Els darrers dies del trimestre,  a l’Albea vam fer diferents activitats relacionades amb les festes de Nadal. Us ensenyem algunes:
 
  • TARGETES DE NADAL

Per tal de felicitar el nadal a les famílies, i dins de l’àrea de plàstica, els alumnes van fer unes targetes de nadal amb diferents tècniques.

Ací teniu una mostra i esperem que us hagen agradat:
 
  • CURSA DE SANT SILVESTRE
El dilluns 20 de desembre vam començar la setmana fent esport. Per poder participar i tenir el dorsal vam portar un aliment per a càrites a la parròquia del poble.
Ens ho vam passar d’allò més bé corrent amb els nostres amics amb complements nadalencs.
 
 
  • CARTER REIAL

El dimarts 21 de desembre els xiquets i xiquetes d’infantil i 1r cicle de primària van anar a l’espai cultural per rebre la visita del Carter Reial. 

Com cada any van poder deixar la carta i esperar amb molta il·lusió l’arribada dels reis mags.
 
  • FESTIVAL DE NADAL
L’últim dia vam celebrar el festival de nadal. Aquest any el fil conductor van ser els bombons de la caja roja.
Cada nivell va triar un bombó i tres adjectius per definir la manera de ser del grup.
Va ser un festival molt dolç.

professional handbol

 

Ens visita Nerea Fernández, jugadora professional d’Handbol.

La setmana passada ens va visitar Nerea Fernández Bolaños. Ella és d’Almassora i de la Vall d’Alba i ha sigut jugadora professional d’hadbol. Ha jugat en la primera divisió femenina en el C. D. Balonmano Castelló i en el Club de Sagunt.

Ens va respondre a algunes preguntes sobre la seua vida i ens va fer una classe pràctica en la que vam treballar a través de diferents jocs el llançament, el contraatac, la defensa i l’atac. Ens ho vam passar d’allò més bé i vam aprendre molt.
Moltes gràcies Nerea! Ens va agradar molt la teua visita, va ser tot un privilegi per a l’alumnat de 4t, 5é i 6é poder escoltar-te i aprendre de tu. Fins la propera!