PUBLICACIO GUIX

 

ARTICLE REVISTA GRAÓ 

Durant el passat mes de març, la revista “Aula d’Innovació Educativa” de l’editorial Graó, núm. 302, va publicar un article elaborat per dues mestres del centre, Celia Alcón Ayora i Diana Montserrat Ferrer. 

En aquest article explicaven la labor dels mestres de suport en els centres inclusius, així com la implementació del Projecte Conviu a la nostra escola. 

A continuació us deixem l’article perquè el gaudiu tant com nosaltres.  

 
 
 
 
 

ARTÍCULO REVISTA GRAÓ 

Durante el pasado mes de marzo, la revista “Aula de Innovación Educativa” de la editorial Graó, nº 302, publicó un artículo elaborado por dos maestras del centro, Celia Alcón Ayora y Diana Montserrat Ferrer.  

En dicho artículo explicaban la labor de los maestros y maestras de apoyo en los centros inclusivos, así como la implementación del Proyecto Conviu en nuestra escuela. 

A continuación os dejamos el artículo para que lo disfrutéis tanto como nosotros.

 

 

 

GESTIÓ DE L’ENUIG

 

COM GESTIONEM L’ENUIG I LA FRUSTRACIÓ? 

 

Dintre del Projecte Conviu treballem la comprensió i l’expressió oral vinculades a l’educació emocional i la convivència. 

A més, durant aquest segon trimestre, al CEIP L’Albea, hem treballat la gestió de l’enuig i la frustració, així com el valor de la tolerància i el respecte.  

Per a fer-ho hem dut a terme diferents activitats i dinàmiques, oferint a les xiquetes i als xiquets estratègies per a gestionar l’enuig i la frustració i per a expressar-se amb respecte i assertivitat.  

A continuació us deixem un parell de fotos que mostren aquestes activitats: