receptes

 

RECEPTES

Com us havíem promés este matí ací teniu dues receptes que ens ha peparat Ali, la nostra cuinera. Ali moltes gràcies perunir-te a la iniciativa del dia de l’esport i participar amb aquestes dues receptes tan bones! 

Animeu-vos a fer amb els xiquets i xiquetes que són molt simples!

COOKIES DE CIVADA AMB XOCOLATA NEGRE

INGREDIENTS (per 14 Cookies):

-2 plàtans madurs

-4  Cullerades soperes de coco ratllat.

-3 Mesures de iogurt de flocs de civada.

-2 Cullerades de cacau en pols

-2 Cullerades d’ametlla a daus ( triturada però que no arribe a ser farina)

-½  Sobre de llevat.

-1 ou

-2-3  quadres de xocolata

ELABORACIÓ:

1-Preescalfar el forn  a 180ºC

2-Barrejar en un bol els ingredients secs (civada ,llevat, ametlla, cacau i coco).

2- Batre els plàtans, afegir els ous i barrejar bé. 

3-Trossejar amb un morter la xocolata i afegir-lo a la barreja, remenar fins que estiga tot homogeni. 

4-Donar forma a les galetes amb la massa i col.locar sobre un paper antiadherent, repartir una mica de coco i/o ametlles per damunt de les galetes.

5-Coure durant 20 min.al forn fins que estiguin daurades.

  PIZZA DE COLIFLOR 

INGREDIENTS (per a 8 racions):

-50g. de formatge parmesà a trossos.

-350g. de coliflor.

-2 ous.

-60g de mozzarella ratllada.

-30g d’oli verge extra.

-½ Culleradeta  de sal.

-1 mica de pebre mòlt.

-2 Culleradetes d’orenga sec.

ELABORACIÓ:

1-Preescalfar el forn  a 180ºC i en la safata del forn  col.locar un paper antiadherent.

2-Ratllar el formatge, afegir la coliflor i triturar.

3-Incorporar els ous, l’oli, la mozzarella, la sal, el pebre i l’orenga.

4-Barrejar tots els ingredients i escampar la massa en forma de cercle a la safata de forn, preparada anteriorment amb el paper antiadherent.

4-Fornejar durant 30 min (180ºC). 

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies