cursa solidària

 

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES

Des de l’escola volem donar les gràcies a totes les famílies que van participar a la II cursa Sant Silvestre de l’escola, cursa solidària on es van recollir gran nombre d’aliments que hem fet arribat al centre parroquial, que es farà càrrec de que arribe a les personaes que ho  puguen necessitar.

Gràcies per la participació i col·laboració, va ser tot un èxit que esperem poder repetir el proper any!!

treballant per la inclusió

 

TREBALLANT PER LA INCLUSIÓ

Dos companyes de l’escola van anar recentment com a ponents a unes conferències a Saragossa per transmetre allò que fem a l’aula tots els docents de la nostra escola.

Enhorabona companyes!! Sou unes craks!Resultado de imagen de emoticonos divertidos

PORTES NADAL 2019

 

DECORACIÓ NADALENCA DE PORTES

Un any més us mostrem l’esperada decoració nadalenca de les portes de les aules. Aquest any el tema era: personantges. Amb l’ajuda de l’alumnat les portes ens han quedat xulíssimes.

Enhorabona a tots i totes!!! Bona feia!!!

castells

 

ELS CASTELLS

 

L’alumnat de 5 anys B hem estudiat aquest trimestre els castells. Teníem interessos molt diversos però vam arribar a un acord, que ha donat els seus fruits.

Hem aprés sobre l’edat mitjana, els personatges, la societat, els castells i la seua construcció… i moltes altres coses que han augmentat els nostres coneixements. 

Tota una aventura!

Ni una menys

 

NI UNA MENYS

Els alumnes de tercer cicle vam participar en  l’acte de conmemoració  del dia de l’eliminació de la violència contra la dona.Els alumnes de 6é llegiren un manifest comdenant aquesta violència . També vam gaudir d’una exhibició canina .

indiana bill 2019

 

EXCURSIÓ A INDIANA BILL

Els xiquets i les xiquetes d’infantil vam anar d’excursió el divendres 29 de novembre al parc d’Indiana Bill (Castelló). 

Allí vam poder gaudir d’una jornada de convivència tots junts, on els de 3 anys s’iniciaven en les excursions, els de 4 afiançaven les rutines i els de 5 eren quasi experts. Vam botar, córrer, jugar, compartir, llançar-nos boles… quina emoció!

museu del taulell

 

MUSEU DEL TAULELL

El dia 15 de novembre els alumnes de primer cicle vam anar d’excursió a Onda per visitarel museu del taulell. Va ser tota una experiènica, ens vam explicar moltes coses que desconeixiem. I vam poder fabricar el nostre taulell!!