INCLUSIO COIV

 

Noticias de conselleria d'educació - Levante-emv

 

En aquest temps que portem de confinament l’Equip d’Inclusió (Mestra de PT, Mestra d’AL i Psicòloga) hem mantingut coordinació setmanal amb les tutores per tal fer seguiment de l’alumnat amb NESE, tant del treball que van fent des de casa com del seu estat en general per poder adaptar nos a les circumstàncies de cadascú/na a l’hora de fer nous suggeriments de treball.

El contacte amb els/les alumnes ha segut per mitjà de la tutora però donat que aquesta situació s’està allargant més d el que desitjariem, les últimes setmanes les mestres de PT i AL han contactat d’una manera més directa en els/les seus/es alumnes (gravacions d’audio o vídeo personalitzats, contacte directe per correu electrònic, alguna cridada telefònica) per tal de don ar ànims i fer se més presents si cap. 

La nostra intenció continua seguent no sobrecarregar a l’alumnat i a les seues famílies, donant propostes de treball sense una data de lliurament perquè cada família es puga organitzar d’acord a les seues circumstàncies.

Molt d’ànim famílies!!! JA EL TENIM QUASI SUPERAT!!! ENS VEIEM MOLT PROMPTE!!!!
Una abraçada molt forta per a tota la Comunitat Educativa del Jaume I.

Equip d’Inclusió


 

Aquesta primera setmana de confinament l’Equip d’Inclusió  (Mestra de Pt, Mestra d’AL i Psicòloga) hem estat en contacte directe amb les tutores per tal d’organitzar  coordinadament els suggeriments de tasques que els i les alumnes que reben atenció per part d’aquestes mestres especialistes poden fer a casa.

La nostra intenció ha segut, en tot moment, no sobrecarregar a l’alumnat i a les seues famílies donat que entenem que aquesta situació ens afecta a tots (xiquets, pares, mestres,….) i per tant poden haver situacions molt diferents en una casa o en una altra i hem de respectar-les.

Hem volgut donar una guia d’activitats i/o jocs per poder fer durant estos dies a casa i que siga la pròpia família la que puga organitzar el temps conforme les seues possibilitats i el ritme de treball i aprenentatge de cada xiquet i xiqueta.

En el cas de l’alumnat d’Infantil hem proposat principalment opcions de jocs (per a fer amb l’ordinador, de taula, manipulatius, visuals, de parlar, d’escoltar, de pensar,…..), per tal d’estimular les diferents àrees del desenvolupament (personal-social, motora fina, motora grossa, llenguatge expressiu, llenguatge comprensiu, cognitiva).

En el cas de l’alumnat de Primària hem proposat materials adaptats als diferents ritmes d’aprenentatge dels i les alumnes, per tal que pugan seguir reforçant els continguts i les competències bàsiques.

 

Molt d’ànim famílies!!! TOT ANIRÀ BÉ!!!! JUNTS L’ACONSEGUIREM!!!

Una abraçada molt forta per a tota la Comunitat Educativa del Jaume I.

 

Equip d’Inclusió

mvgonzalez@paiporta.es