ALIMENTACIÓ SALUDABLE

El passat 16/10/2024, el CEIP Francisco Mondragón vam celebrar el dia de “L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE”.

El mestre d’anglès, Alejandro, va proposar treballar-ho a través del plat de Harvard, en el que explica que l’alimentació bàsica d’un dinar o sopar deuria estar organitzada per un plat on el 50% siguen fruites i verdures, un 25% de proteïna i el 25% restant, de cereals i/o llegums.

Per tal d’aprendre de manera cooperativa i manipulativa, l’alumnat ha treballat en xicotets grups internivell (des d’infantil 2 anys fins a 6é de primària) mitjançant una “gimcana” en la que havien de trobar aliments per tal de completar els plats de Harvard i exposar-ho al mural.

Treballar de manera conjunta entre tots ha estat tota una experiència d’aprenentatge d’allò més enriquidor!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies