LLISTATS DEFINITIUS ADMESOS CURS 24/25

Ja està disponible el llistat d’admesos per al nou curs. Podeu consultar el llistat en el tauler d’anuncis del centre i els sol·licitants poden consultar en línia el centre que els ha sigut adjudicat.
Els admesos en el centre poden passar des de hui, dia 15, fins al 23 per a recollir el sobre de matrícula i fer el seu lliurament. A pesar que la matrícula es pot realitzar de manera telemàtica, és necessari acudir al centre a presentar la documentació requerida i a recollir el sobre de matrícula, per la qual cosa és recomanable fer-la presencialment.
L’horari del centre és de 9 hores a 14 hores.

_________________________

Ya está disponible el listado de admitidos para el nuevo curso. Podéis consultar el listado en el tablón de anuncios del centro y los solicitantes pueden consultar en línea el centro que les ha sido adjudicado.
Los admitidos en el centro pueden pasar desde hoy, día 15, hasta el 23 para recoger el sobre de matrícula y hacer su entrega. A pesar de que la matrícula se puede realizar de forma telemática, es necesario acudir al centro a presentar la documentación requerida y a recoger el sobre de matrícula, por lo que es recomendable hacerla presencialmente.
El horario del centro es de 9 horas a 14 horas.