Secretaria

NOVETATS ADMISSIÓ CURS 2024-2025:

SORTEIG PÚBLIC LLETRES PRIORITAT EN L'ADMISSIÓ CURS 2024-2025

Ja s'ha realitzat el sorteig de les lletres de prioritat per a resoldre els empats en la puntuació de l'alumnat participant en el procés d'admissió del pròxim curs 2024/2025, a què fa referència l'article 38 del Decret 48/2024, que regula l'admissió de l'alumnat d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Educació Especial. El resultat és:

LLETRES PER A ORDENAR EL PRIMER COGNOM: AP

LLETRES PER A ORDENAR EL SEGON COGNOM (s’aplicaran quan hi haja coincidència amb el primer): PO

En el tauler interior del centre es troben publicades les llistes DEFINITIVES d’alumnat que ha confirmat i que no ha confirmat plaça en el centre adscrit (IES Benlliure).
Podeu passar a consultar-les.

HORARI D'ATENCIÓ EN SECRETARIA.

Si necessiteu parlar amb direcció, direcció d'estudis o secretaria, ací teniu l'horari d'atenció. Per favor, intenteu ajustar-vos a les nostres hores de disponibilitat. Si no vos és possible, contacteu amb el centre i demaneu cita.

NORMATIVA D'INICI DE CURS

Fent clic als botons que trobareu a sota d'aquest paràgraf accedireu a la normativa, publicada en el DOCV,  que regula el funcionament del centre durant el curs 2023-2024: el calendari escolar oficial i les instruccions per a l'organització i funcionament dels centres.

L'AJUNTAMENT HA FIXAT ELS FESTIUS LOCALS PER AL CURS 2023-2024.

El Consell Escolar Municipal ha aprovat el 13 d'octubre, el 7 de desembre i el 18 de març com a festius escolars. Ací teniu la resolució aprovada.