Exposició artística: Monuments de Cabanes

Les últimes setmanes, des de l’àrea d’Arts, hem estat treballant amb tots els cursos d’educació primària els principals monuments que tenim al nostre poble.

Per a això, hem graduat la dificultat depenent del curs perquè tots i totes foren capaces de fer-ho de manera autònoma, utilitzant la tècnica de pintar utilitzant colors de fusta.

Els cursos de 1r i 2n s’han centrat en dibuixar l’emblemàtic Arc de Cabanes. Per a això, els facilitem una plantilla on es podia intuir algunes parts de l’arc. Utilitzant aquesta plantilla i veient la imatge de l’arc projectada en la pantalla van aconseguir desenvolupar-lo. Finalment van utilitzar la seua foto per a afegir-se a la seua pròpia obra d’art. I a l’hora de pintar i decorar? Creativitat al poder!

El curs de 3r va triar entre els diferents monuments i llocs emblemàtics del poble, podent desenvolupar qualsevol d’ells segons les seues preferències i necessitats. Finalment, igual que el primer cicle, es van acabar afegint a la seua pròpia obra.

D’altra banda, 4t, 5é i 6é van fer un treball grupal. Els primers ho van desenvolupar en grups de 4 persones. Els segons, en grups de 6-8 persones, la qual cosa requeria molta més comunicació i coordinació entre els seus membres. Tots ells/as van triar i van distribuir els monuments al seu gust.

Han quedat peces molt interessants que hem desenvolupat entre 5-6 setmanes. Us animem a passejar-vos pels corredors del col·legi per a visitar-les!