RESTAURANT PEDAG脪GIC


RESERVES:

reservescastellvell@outlook.es

En el curs 2021-2022 es va fer des de l’etapa de PFQB a l’equip directiu del centre la proposta de fer una aula-taller de restaurant per a completar aix铆 els tallers i poder posar en pr脿ctica els continguts a impartir i els aprenentatges de l’alumnat, portant-los a l’entorn m茅s real possible. L’equip directiu es va bolcar amb la causa des del primer moment ja que suposava un salt qualitatiu en l’oferta formativa del centre.

Despr茅s de les dificultats trobades, es va estudiar la viabilitat de tirar endavant el projecte, allargant el termini de posada en marxa del Restaurant Pedag貌gic ja que tota la inversi贸 en equipament requeia en el propi centre. Hem necessitat tres cursos per a arribar a fer realitat aquest projecte que amb il路lusi贸 i ambici贸 per part de l’equip docent i per descomptat de l’alumnat, es va materialitzar dijous passat 18 de gener de 2023.

Es comen莽a aquesta nova etapa obrint el Restaurant Pedag貌gic per a uns 8 comensals amb un men煤 concertat donant com a prioritat a professionals del nostre propi centre i tenint com a meta el poder acceptar comensals externs al centre educatiu i ampliar en nombre de comensals per servei.

L’alumnat de l’especialitat de Cuina i Pastisseria 茅s l’encarregat de dur a terme les elaboracions que componen el men煤 mentre que l’alumnat de l’especialitat de Restaurant i Bar serveix aquest men煤 en un restaurant gaireb茅 real, amb roba de taula, coberteria, cristalleria i altre material a l’altura d’un restaurant gastron貌mic.

UNA EXPERI脠NCIA QUE NO VOS DEIXAR脌 INDIFERENTS!