LA XINA

Sin categoría
28 de gener de 2024

L’ÓS PANDA

El panda gegant  és un ós nadiu de la Xina . És fàcil de reconèixer per les seves grans taques negres característiques al voltant dels ulls, de les orelles, i al llarg del seu cos. Encara que pertanyi a l’ordre Carnivora, la dieta del panda gegant és el 99% de brots de bambú L’altre 1% de la seva dieta inclou mel, ous…

El panda gegant viu en algunes serralades de la Xina central, 

El panda és una espècie en perill d’extinció que necessita protecció. fora del país. La població salvatge estimada varia molt; una aproximació calcula que hi ha uns 1.590 animals vivint en llibertat.

 

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies