CARTA DElS REIS MAGS.

APADRINAMENT DE L’ALUMNAT DE 6é AMB ELS XIQUETS I XIQUETES DE 5 ANYS.
Enguany els alumnes de cinc anys han eixit a la bústia per a depositar les seues cartes per als reis Mags i han tingut la companyia dels més majors de l’escola que han fet de germans i germanes majors i han ajudat als xicotets a complir una activitat plena d’il·lusió i màgia.

CARRERA SAN SILVESTRE A l’AUSIÀS

Hui hem celebrat tota l’escola la tradicional carrera Sant Silvestre, amb la col·laboració de la Creu Roja de Mislata. A més de fer l’entrega de molts quilos d’aliments, hem fet els donatius de la bandereta que hem estat arreplegant durant aquestes dues setmanes. S’apropa Nadal i es nota al CEIP Ausiàs March.
Gràcies per la vostra col·laboració famílies.

XIX Festival de Nadales de Mislata

Hui, 14 de desembre de 2022, l‘alumnat de 5é, ha participat al XIX Festival de Nadales de Mislata, organitzat pels mestres de música de les 7 escoles públiques del nostre municipi.
Aquesta vegada, han interpretat la nadala “Ay, del chiquirritin”, amb el seu Ukelele. Al finalitzar la interpretació de totes les escoles participants, ens hem acomiadat cantant i ballant la nadala tradicional: Tampa tampam, interpretada pel grup musical valencià, el Diluvi.Hem gaudit moltíssim, de compartir altre any, aquest moment musical nadalenc amb alumnes d’altres escoles.

Enhorabuena martina

Nuestra alumna Martina González Muelas de sexto de primaria ha quedado campeona en la competición del XVIII Fit Kids European Championship . ¡¡Enhorabuena por este triunfo y a por muchos más!!