PROGRAMES EUROPEUS

ERASMUS + ESLOVENIA

 
ERASMUS + A ESLOVENIA
 
La setmana del 6 al 12 de novembre els docents, Susanna Benavent, Francesc Vila i Marta Úbeda, han visitat l’institut Osnovna šola Loče a Eslovènia. Aquesta és la primera mobilitat dins el projecte Erasmus +  TIC per al present i futur de l’IES de Vallada.
Ha sigut una gran experiència a nivell personal i professional que de segur beneficiarà a l’alumnat del nostre centre.
 
 

ACREDITACIÓ ERASMUS

 
Molt bones notícies! L’IES de Vallada, com a integrant del Consorci EWE (European Work Experience) format per 22 centres educatius de Formació Professional de la Comunitat Valenciana, ha obtingut l‘Acreditació Erasmus per a FP de Grau Mitjà per al període comprès entre l’any 2021 i el 2027. Per tant, el nostre institut podrà gaudir de la possibilitat de realitzar multitud de mobilitats d’alumnat, professorat i PAS a empreses, entitats i centres educatius europeus durant els propers 6 cursos.
Seguim ampliant les nostres fronteres!!
 
 

2021_e-twinning_Motxiles

NEW PROJECT, NEW AWARD

Ahir vam rebre aquestes motxiles pel Segell de Qualitat pel projecte “Super’euro’heroes to the rescue”. Congratulations to you all

 

noticia_2020_Segell Qualitat e-twinning 2019_20

SEGELL QUALITAT e-Twinning CURS 2019/20

 

Hui hem rebut aquests magnífics regals per part de l’equip eTwinning pel Segell de Qualitat de l’any passat. Moltes gràcies!!!

Ens anima a seguir fent més projectes!!!

noticia_etwinning_Theaching of science

 

PROJECTE The teaching of science in secondary schools

Els alumnes de l’optativa de Ciències Aplicades junt a la seua professora Inma han participat en un projecte etwinning anomenat 

The teaching of science in secondary schools.

Junt a alumnes francesos han compartit experiments com els del següent video

Enhorabona!

EXPERIMENTS

noticia_etwinning_The 4 elementals

E twinning The 4 elementals

 

Un any més, un projecte etwinning més. Encara que enguany tot és diferent, el COVID no ha pogut amb nosaltres i hem acabat el nostre projecte com si estiguerem en classe. L’alumnat de 2n ESO B ha fet un gran treball durant el curs presencial i estos mesos a casa per acabar la feina. 

El projecte s’anomena Super”euro”heroes to the Rescue i junt amb alumnes de Polònia, Itàlia i Anglaterra han fet un comic basat en 4 superherois que tenen com a missió fer un món millor, més segur i saludable. S’han bassat en els 17 objectius de desenvolupament sostenible per a millorar el planeta. Algunes de les tasques colaboratives són este magnífic cómic i jocs online basats en el comic.

jocs

comic_ebook

Yaiza i Inés han fet este super póster per a presentar a la nostra heroïna Super Stella.

poster

Presentació

2020_INTERCANVI HOLANDESOS

INTERCANVI HOLANDESOS 2020

Aquest any l’IES de Vallada torna a fer un intercanvi escolar a nivell europeu com va siguent costum.  Aquesta setmana hem tingut la visita d’un grup d’holandesos. El primer encontre del nostre intercanvi  Vallada – Leeuwarden 2020 ha estat tot un èxit.

Gràcies a tot el professorat que ha participat en les activitats i a les famílies que han acollit als alumnes. Així dóna gust!!!

En a finals de març o primers d’abril, els nostres alumnes aniran a Leeuwarden per finalitzar amb aquest programa d’intercanvi. 

Vos deixem algunes fotos dels millors moments d’esta setmana en Xàtiva, València, en l’IES de Vallada etc…

MÉS IMATGES

2020_noticia_e_twinning_chef

SEGELL QUALITAT EUROPEU I NACIONAL E-TWINNING 2019

Comenecem el 2020 amb bones noticies! Hem rebut el Segell de Qualitat Europeu i Nacional del projecte “eTwinning chef” realitzat el curs 2018-19 amb alumnes d’Eslovènia, Xipre i Grècia.

Enhorabona a tots els participants!!!

 

2019_Erasmus+ KA1 Eslovenia

Erasmus+ KA1 Eslovenia 2019

De l’11 al 13 de novembre vam gaudir de la presència de 4 professores d’Eslovenia al nostre centre. Han participat en un projecte Erasmus+ KA1, que permet als professors viatjar a altres centres per tal de conèixer de primera mà cóm es treballa en altres llocs d’Europa i poder adaptar-ho al seu sistema.

Ací vos deixem algunes de les imtages de la setmana, gràcies a tot el claustre per participar-hi…

MÉS IMATGES

2019_noticia_LLiurament Curriculum Ewe

LLIURAMENT CURRICULUMS EUROPASS  

El passat dia 17 d’abril els nostres alumnes de TECAFMN participants del prorgrama YED van rebre el seu curriculum Europass de la mà del nostre director i del tinent d’alcalde de Vallada.

Aquest document reconeix el treball desenvolupat a la seua estada durant la realizacio de les FCT cadascú al seu país de destí. Enhorabona a tots ells!

 

 

MÉS IMATGES

 

noticia_Viatge_a_Paris_2019

 

KA 219 “Inclusion through farming”

 

Diari de viatge a PARÍS

 

DIA 1.- Diumenge 24 de març de 2019

 

Ací tenim la primera foto!. Ahir aprofitarem la vesprada per pujar al Sacre Coeur i passejar per barri bohemi de Montmartre a l’espera de començar demà amb les activitats planificades per les companyes franceses.

 

 

DIA 2.- Dilluns 25 de març de 2019

 

Primer dia d’activitats. Després d’un trajecte de quasi dues hores en metro, tren i a peu arribem al “Lycée des métiers Armande de Guillaumin en Orly, ciutat a prop de París. Ens han donat la benvinguda amb un concert i unes classes pràctiques de percusió amb instruments molt singulars.

Es nota que els protagonistes valladins estan un poc nerviosets i els costa d’eixir a escena però a poc a poc la cosa va canviant. “Le lycée” és un centre d’FP on es desenvolupen un fum de cicles de cuina, perruqueria, estètica… Després de dinar toca fer tallers i per tant els valladins se separaren formant part de diferents grups multiculturals per tal de treballar aspectes relacionats amb la jardineria com plantació de tomaques, encisams, tècniques de compostatge…

Ara són les 21:30 i estem xarrant tranquil·lament en un Quick (Mc Donals francés), al costat del famós Mouline Rouge. Estem tots cansats i els peus parlen per ells a soles. Aquesta vesprada hem fet molts quilòmetres visitant Notre Dame, el Panteó i la Sorbone, la universitat més prestigiosa de tot París i passejant pels carrers du Quartier Latin

 

  

 

DIA 3.- Dimarts 26 de març de 2019

 

Segon dia consecutiu que tornem a l’escola de les amfitriones, aquesta vegada per conéixer de prop un projecte internacional anomenat “Flower of change” el qual consisteix a utilitzar els envasos de botelles de plàstic i convertir-los en flors. El seu impulsor, Pierre Estéve ens ha explicat el procés de creació de flors i més tard hem visitat l’espai anomenat Le CRAPO, un vertader centre de reutilització i reciclatge d’objectes variats que ens ha sorprés gratament a tots.

Ja de vesprada, i amb encara amb el cansament del dia anterior,  hem passejat breument per les Invalides, el gran pont d’Alejandro III i la place de la Concorde amb el seu Obelisc entre altres.

DIA 4.- Dimecres 27 de març de 2019

Hui ha sigut un dia per a recordar durant molt de temps. Hem començat amb un passeig en un dels famosos Bateaux Mouches pel Senna per a després fer una visita guiada pel casc històric de la capital francesa. Després d’un dinar consistent (agraït pels nostres protagonistes) tocava visitar un dels monuments més fotografiats del tot el món, l’arxiconeguda Torre Eiffel

Després d’unes cues interminables hem arribat al nostre objectiu, i tenim tota París als nostres peus. Per últim, el dia ha acabat (ja de nit) amb l’Arc de Triomf, Els Camps Elisis i tornada a la Plaça de la Concòrdia per tal d’agafar el metro i tornar totalment esgotats a l’alberg. Dia aprofitat.

A les 11 de la nit ja estan tots dormint i demà ens espera Versalles.

DIA 5.- Dijous 28 de març de 2019

Si parlem de jardins en França, hem de parlar de Versalles, i aquesta és la destinació de huí. De bon matí arribem a l’estació i a peu arribem a una extensa zona de cultiu de llegums i verdures creada pel rei Lluís XIV, on un guia ens explica l’organització d’aquesta i mil i una històries que mai oblidarem, sobretot quan mengem figues. Pregunteu, pregunteu…

Després de dinar, 12’15 del matí, visitem l’impressionant Palau i els extensos jardins fins que l’expedició valladina juntament amb la francesa abandonem Versalles per a tornar a Orly, sopar i assistir convidats a una obra de teatre en castellà i català (subtitulada en francés) anomenada “més enllà” de La compagnie des hommes. Una vegada acabada l’obra podem comentar-la amb el mateix director i els actors que l’han interpretada sense que Rosa haja de traduir.

Ha sigut un dia complet, però ha pagat la pena. Són les 11 de la nit i entrem a l’alberg. No us direm com estem de cansats.

DIA 6.- Divendres 29 de març de 2019

Hui és l’últim dia i ens espera la ciutat de les ciències francesa. Encara que només hem estat 2 hores dins d’ella hem realitzat activitats interactives al seu interior. A l’hora de dinar hem gaudit d’un menú d’etiqueta en un lloc especial, el restaurant de la Philharmonie de París amb unes vistes privilegiades de la capital.

Ja de vesprada toca acomiadar-se dels grups de França i Saint Martin i afrontar l’última vesprada a París. A petició popular visitem els voltants del museu del Louvre, L’Òpera, L’esglèsia de la Madeleine i La Plaça Vendôme. Ja a la nit, i després de sopar toca acomiadar-se de la resta de grups i anar a dormir. El despertador sonarà a les 5.45, i 6 hores després ja estarem de nou a la terreta amb un fum d’anècdotes per contar.

noticia_ Som e_twinning school!

 

Som e Twinning School !

 

L’IES de Vallada ha estat guardonat amb el eTwinning School label. Estem molt contents amb aquest reconeixement que fa que contínuem treballant per este camí. Enhorabona i gràcies a tots els alumnes i professors que ho han fet possible.

2019_INTERCANVI HOLANDESOS

INTERCANVI HOLANDESOS 2019

Un any més l’IES de Vallada participa en un intercanvi escolar a nivell europeu. Enguany un grup de 21 alumnes holandesos han passat una setmana en el nostre poble i hem aprofitat per mostrar-los un poc del nostre entorn. A més hem fet diverses excursions, Xàtiva, València i a l’Albufera. En abril, els nostres alumnes aniran a Leeuwarden per finalitzar amb aquest programa d’intercanvi. 

MÉS IMATGES

noticia_Segell Qualitat e_twinning 2018

 

SEGELL QUALITAT EUROPEU E-TWINNING 2018

 

L’IES de Vallada rep un reconeixement per un nou projecte eTwinning. Estem d’enhorabona, l’alumnat que enguany està cursant 4t d’ESO i 1r d’FPB han estat guardonats amb un Segell de Qualitat Europeu pel seu projecte “Our school, our world, our heritage”.

Congratulations!!!

   

noticia_VALLADA_ SEU ERASMUS +

 

VALLADA SEU ERASMUS +

 

    Resultat d'imatges de paratge la murta alzira

 

Vallada és seu de la tercera activitat del projecte “Inclusion through farming”, inclòs en el programa Erasmus +, programada des de huí 15 al divendres 19 d’octubre.  En aquesta activitat, on a banda de l’IES de Vallada participaran alumnes i professors/es de les ciutats de Birmingham, Berlín i París, es realitzarà un estudi de l’entorn natural mediterrani que servirà per promoure la interacció entre persones de diferents cultures i nacionalitats. 

 

Durant tota la setmana s’han preparat activitats d’entre les quals destaquen un taller de cistelleria, reforestació de l’entorn valladí, estudi del procés de recol·lecció d’olives i posterior aprofitament , eixides al Jardí Botànic de València i al paratge de La Murta d’Alzira, i per descomptat, senderisme pel nostre meravellós entorn del Paratge de les Ermites i el Castell de Vallada.

 

Hui dilluns 15  a les 10:45 es farà la benvinguda al nostre centre i a les 17 h està prevista la recepció oficial per part de l’Alcaldessa M. José Tortosa, la qual els donarà la benvinguda en nom del poble.

 

Les diferents expedicions estaran allotjades a l’Alberg de les Ermites.

 

 

INFORMACIÓ PARATGE LA MURTA (.pdf)

noticia_Viatge a Polònia_Premi_Erasmus +

 

VIATGE A POLÒNIA EX ALUMNES D’ESO

 

La setmana del 17 al 23 de setembre l’IES de Vallada va gaudir del premi otorgat fa un any per Erasmus+, al ser un dels centres sel.leccionats en el concurs move2learn gràcies a un projecte eTwinning. En este projecte van participar 22 alumnes de Vallada i uns 40 de Morawica, Polònia. El viatge ens ha deixat moments molt bons com quan vam conèixer asl alumnes polacs després d’haver treballat junts “online” durant un any. Gràcies al projecte, vam aprendre moltes coses de la cultura, menjar, tradicions, idioma, etc… que vam poder constatar en Varsòvia i Cracòvia, dos ciutats increïbles que val la pena visitar.  Ací vos deixem una xicoteta mostra del nostre viatge que va tindre un final més llarg de l’esperat…

    

 

noticia_Segell Qualitat e-Twinning_Our school

 

SEGELL QUALITAT e-Twinning «Our school, OUR WORLD, OUR HERITAGE»

 

Estem d’enhorabona! Els alumnes de 3r ESO han estat guardonats amb un Segell de Qualitat eTwinning pel seu projecte “Our school, our world, our heritage”. En aquest projecte els alumnes han treballat “hand in hand” amb els alumnes danesos i han aprés moltes coses uns dels altres, sobre tot, quant a patrimoni cultural i la gran riquesa que tenim en Europa.

Enhorabona a tots i bon estiu.

 

 

noticia_2018_15.000 viatges per a estiu

 

 

15.000 viatges per a l’estiu

 

La Unió Europea ofereix 15.000 viatges per a aquest estiu. Vols participar? si has nascut entre el 2 de juliol de 1999 i el 1 de juliol de 2000, entra en el següent enllaç i contesta un xicotet quiz sobre Patrimoni Cultural. Teniu de temps fins el 26 de juny!!!! Anim!!!!!

https://europa.eu/youth/discovereu_en

2018_Resum e_twinning

UN ANY PLE DE COSES

Una any més els alumnes d’anglès han participat en projectes eTwinning. En concret, els de 3r d’ESO han acabat un projecte amb un centre de secundària de Dinarmaca amb qui han treballat sobre el patrimoni cultural Europeu. Després d’uns quants mesos d’intercanvi d’impressions i coneixements han construït entre tots un ebook amb els llocs més interessants per a ells dins del patrimoni cultural europeu inscrit en la UNESCO.

 

A més a més vam fer un concurs de logos per al nostre projecte. Ací vos deixiem l’enllaç on estan tots els logos participants i les votacions. Finalment, un dels nostres alumnes, Ivo, va ser el guanyador. Enhorabona de nou!!!

https://www.tricider.com/brainstorming/36KUOLxYhVp   

 

noticia_Dia_e_twinning_2018

Dia e_twinning_2018    

 

L’alumnat de 4t d’ESO de l’IES de Vallada va participar ahir en el Dia eTwinning. Consistia en enviar una foto dels alumnes simulant un quadre viu d’algun pintor europeu. Van triar el famós quadre de Munch “El grito” i aquest va ser el resultat. També ho podeu vore al #eTwinningDay

 

 

 

noticia_Cartes_Turquia_e_twinnig_2018

    2018 PRIMERS    CONTACTES

Enguany, com altres anys, estem fent diversos projectes eTwinning. En 1r d’ESO els alumnes van rebre fa poc cartes des de Turquía amb regals inclosos. Esperem que siga el principi de moltes activitats. I en 4t vam fer un joc en skype anomenat Mystery Skype per tal de descobrir d’on eren els nostres socis. Quina casualitat! Tambés són turcs. Ací vos deixem un parell de collages!!!

 

noticia_Viatge a Birmingham_2018

 

KA 219 “Inclusion through farming”

 

Diari de viatge a birmingham

 

DIA 1.- Diumenge 11 de febrer de 2018

Són les 18:00 hores i tota l’expedició estem en l’aeroport de l’Altet per a començar la primera de les aventures Erasmus. Cinc alumnes, Joan, Maria, Raquel, Viktoria i Laura i dos profes, Carlos i Kiko, són els elegits per a la primera trobada en Birmingham.

Les caretes dels cinc jovens aventurers són inequívoques de no saber ben bé que es trobaran fora de terres valencianes. Després d’alguna llagrimeta i moltes abraçades amb els familiars, creuem el control policial i ens dirigim a la porta d’embarcament. 

Ja dins de l’avió, els motors acceleren brutalment i després d’uns segons la gran majoria d’ells experimenten la seua primera enlairada. No hi ha volta enrere.

Arribem a Birmingham i un vent gelat ens dona la benvinguda. Arrepleguem l’equipatge i ens dirigim a l’alberg, camí que se’ns fa etern. 

A la fi arribem. Són les 23:35 hores d’ací (una més en Vallada) i toca descansar. Ja estem ací!

  

DIA 2.- Dilluns 12 de febrer de 2018

Ha sigut una nit diferent. El fred exterior sembla que cale per les parets i els jovens aventurers són puntuals per desdejunar. Els profes dels diferents centres tenen el primer contacte i després d’un desdejuni convencional visitem l’Ajuntament. La casa Consistorial és enorme i amb detalls que no passen desapercebuts. L’alcalde ens rep i “alguna” inclús s’atreveix a seure en el mateix silló per fer-se unes fotos.

Allí mateixa coneixem Neil, l’amfitrió anglés i després de tot fem marxa cap a Medway Gardens. Són unes senzilles instal·lacions amb una finalitat social on els dos encarregats ens reben amb els braços oberts i encara que ha eixit el sol fa un fred polar. Les activitats són diverses: muntar galliners, pintar casetes-nius, fer “scarecrows” i posar les gallines en el galliner… peró sempre en grups mesclats de diferents països. L’han passat molt bé peró ara toca tornar en tren fins New Street Station i caminar un poc fins l’alberg. A hora de sopar hem tastat el típic “pie” anglés, el qual ha sigut un èxit rotund acompanyat, aixó sí, d’unes creïlles fregides com a colofó d’un dia cansat.

   

DIA 3.- Dimarts 13 de febrer de 2018

Típic dia anglés: pluja, aire i molt de fred. Després de desdejunar hem agafat autobús fins a Cotswold Farm Park, una mena de parc temàtic dedicat als animals i el seu entorn: la granja. En baixar de l’autobús sabíem que patiríem fred però ha valgut la pena només per interactuar amb els animals.

En primer lloc hem presenciat en viu i en directe el naixement de dos corderets a pocs metres de distància per després interactuar amb diferents espècies com conills, corders, pollets, cabres, porcs vietnamites… el recorregut en un remolc arrosegat per un tractor ens ha donat una idea de les dimensions del parc i per últim hem dinat dos sanvitxes al costat d’una estufa de llenya la qual ens ha llevat un poc, només un poc, la gelor.

En tornar a l’alberg i una vegada recuperats, hem fet una visita a la part d’oci de la ciutat on els nostres aventurers han gaudit d’unes hores de temps lliure per practicar l’idioma. S’imagineu una llibreria de 5 pisos? Doncs és un exemple de les dimensions que vos podeu trobar per ací en qualsevol comerç.

El grup es va cohesionant i la interacció en el nou idioma és cada vegada més evident. Els noms queden en la memòria i les converses comencen a ser fluïdes.

DIA 4.- Dimecres 14 de febrer de 2018

Comencen un nou dia lluny de terres valladines i la pluja, l’aire i el fred no ens abandonen, i a més la neu fa acte de presència. Hem visitat Hunters Hill College amb la finalitat de conéixer els animals i com aquestos poden ser una ferramenta educativa en situacions especials. El primer contacte ha sigut amb els rèptils: Laura s’ha atrevit a agafar una serp i a tocar iguanes, ratolins i tot allò que es movia al seu voltant, encara que han gaudit més quan han aparegut les gallines, porcs i les cabretes pegant bots i pujant-se damunt dels jóvens aventurers.

Una vegada acabada la presa de contacte comencem l’activitat “sheeps and cheese” on estudiem les parts de les ovelles i les utilitats finals d’aquestes, tot dins d’un concurs interactiu en llengua anglesa. 

Passada la una de la vesprada hem pogut tastar en el dinar que ens han preparat huit tipus de formatge del país on es trobem per després estudiar-los d’una forma diferent.

De vesprada hem sopat en el Jimmy Spices, un “buffet lliure” que com el seu nom indica els aliments estan basats en espècies amb un toc picantet. No us diré que van menjar o deixar de menjar, però pregunteu-los dilluns vinent en arribar a classe.

Per últim tocava baixar el sopar i hem fet una visita turística a la tranquila i preciosa Birmingham nocturna i també al barri xinés, el qual s’està preparant per a donar la benvinguda al nou any, l’any del gos.

Ara són les 12 de la nit i no se sent ni una ànima. Serà perquè estaran tots dormint?

 

DIA 5.- Dijous 15 de febrer de 2018

Hui ha sigut el dia del festival culinari. De matí ens hem traslladat al Tile Cross Academy per cuinar receptes relacionades amb l’entorn de tota aquesta setmana. Una gran profe de cuina i les seues ajudantes ens han plantejat un repte: cuinar un menú sencer tipus “Masterchef”.

Com a entrant  “cranberry and goat’s cheese bruschetta recipe“, un principal abreviat com spice lamb i un típic postre anglés: el “chocolate cake“. Si voleu saber què és cada cosa agafeu el diccionari i comenceu a traduir o espereu a que tornen els viatgers i que us el cuinen ells.

Hi han fotografies que parlen per elles soles, anècdotes per avorrir però en el record quedarà per sempre la satisfacció d’haver passat un dels dies més alegres de la, encara, curta vida dels nostres protagonistes.

Ja de vesprada tocava classe de tecnologia… sí, esteu llegint bé, classe de circuits elèctrics per als de segon i d’estructures per a primer, acabant, com a colofó final, amb un sopar realitzat pels xefs valencians Carlos i Kiko consistent en quatre grans truites de creïlles, les quals van ser devorades per la resta de l’expedició internacionalen l’alberg on ens allotgem.

Després de les reaccions de hui, no m’equivoque si us dic que demà veurem llàgrimes, abraços i paraules d’agraïment en boca de moltes personetes perquè el final està a prop i els camins a punt de separar-se… però qui sap si açò és només el principi d’una nova història. Però no patiu, demà us conte com acaba tot… He dit demà? Millor us la contarem dilluns en primera persona. Bona nit!

 

DIA 6.- Divendres 16 de febrer de 2018

The last day starts! La visita al Jardí Botànic de Birmingham posa el punt i final a les activitats de la primera de les cinc estades del projecte “Inclusion through farming” pertanyent al programa Erasmus +. 

Les activitats de hui han sigut diverses, començant per un concurs d’identificació de plantes per grups i acabant amb la creació artística d’un mosaic amb matèria forestal. Aquest jardí botànic és parada obligatòria si voleu gaudir d’un entorn privilegiat dins d’una gran ciutat com la que estem.

Després d’un dinar-berenar a una pizzeria de nom conegut (ja que havíem dinat a les 12), hem retornat a l’alberg per descansar, comprar el desdejuni del dia següent i fer la maleta. 

Però sabeu com acaba la història? Doncs com havia d’acabar, amb mocadors de paper, moooooolts mocadors de paper, perquè ja es veia vindre que hi haurien moltes llàgrimes, plors, besos, abraçades, paraules d’estima, d’agraïment i desitjos futurs.

Bé, acaba una setmana genial però després d’aquest paréntesi la vida continua. No tinc cap dubte que aquesta experiència marcarà un abans i un després en cada un del nostres jóvens protagonistes i que sempre recordaran als Phillip, Joana, Julian, Sarah, Alina, Mona, Taga, i tota la resta amb els quals, un mes de febrer de 2018, compartiren un tros de la seua vida.

Toca ara dormir perquè demà els despertadors humans (els dos profes) tocaran a la porta a les 5:30 de la matinada. Cal estar descansats perquè la tornada serà dura. Bonne nuit!

DIA 7.- Dissabte 17 de febrer de 2018

Riiiiiiiinggggg! Tots amunt! A les 6 del matí ja estem en marxa. Tots? No, tots excepte un. Qui penseu que és? Desdejunem en el menjador i Alina, Phillip i Julian s’alcen en pijama per acomiadar-se. Gran detalll!

Birmingham encara dorm quan eixim del Hatters Hostel cap a New Street Station carregats amb les maletes i moltes vivències per a contar.

Ja en l’aeroport facturem i passem el control policial amb tres incidències… Que si a un se li han caigut els auriculars en l’escàner de seguretat, que si l’altra portava crema de xicle dins de la motxilla, una altra supossadament portava elements perillosos damunt…

Ja en l’avió, les cares han canviat respecte al diumenge passat. Se’ls veu tranquils i gaudint de les vistes i després de dos horetes ja estem a casa.

Hem passat d’un a vint graus en poc de temps i sobra ja molta roba. El moment del retrobament amb les famílies arriba i les cares de satisfacció per part de tots són evidents. Toca ara acomiadar-nos i tornar a la rutina.

Bye Birmingham! See you soon Berlin!

noticia_Erasmus KA219

KA 219 “Inclusion through farming”

Aquesta setmana professorat de l’IES de Vallada s’ha desplaçat a la localitat anglesa de Birmingham per ultimar els preparatius del programa KA219 “Inclusion through farming” on 20 alumnes i 8 professors/es en total viatjarem a 4 països per tal d’intercanviar experiències educatives i relacionar-nos amb altres realitats culturals mitjançant experiències rurals.

A més, professorat i alumnat d’altres ciutats europees com Paris, Berlín, Birmingham i Sant Martin (Antilles Franceses) ens visitaran a l’octubre de 2018 per tal de conéixer l’entorn mediterrani, totalment desconegut per a ells.

En les properes setmanes s’informarà a tota la Comunitat Educativa dels detalls del projecte per tal de fomentar la seua participació.

Animeu-se i participeu.

 

  

e_twinning_Lliurament Diplomes alumnat

SEGELL DE QUALITAT NACIONAL e TWINNING LLIURAMENT DE DIPLOMES A L’ALUMNAT

Els alumnes de 4t d’E.S.O del curs passat vam vindre a visitar-nos l’altre dia i els vam lliurar els diplomes i uns quants regals per haver guanyat també el “Sello de Calidad Europeo eTwinning”.

Gràcies al seu treball, a l’Institut tindrem una placa que ens recordarà el premi obtés.

noticia_Jornada E+ Valencia

 Jornada informativa Erasmus Plus a València

 

En aquesta jornada informativa tots els representants dels projectes d’Alacant, Castellò i València s’han reunit en les instal·lacions de la Conselleria d’Educació per posar en comú aspectes importants sobre la gestió dels projectes KA219 aprovats en els últims tres anys. El centre va rebre de mans del Director de Política Lingüística del Govern Valencià, Rubén Trenzano, un detall com a participant d’aquest projecte europeu.

 

 

noticia_jornades del SEPIE a Madrid

L’IES de Vallada present a les jornades del SEPIE a Madrid.

 

El professor Kiko Botija va representar a l’IES de Vallada en les jornades del SEPIE a Madrid el passat 25 i 26 de setembre. Aquestes jornades, que van comptar amb al voltant de 400 persones de tot el país, es desenvoluparen en l’espai La Casa Encendida i suposen el punt de partida dels projectes 2017.

 

  

noticia_Erasmus Plus “Inclusion through farming”

L’IES de Vallada participarà en el projecte Erasmus Plus “Inclusion through farming”
 

El SEPIE ha donat a conéixer els projectes aprovats per a la convocatòria Erasmus Plus 2017. El nostre centre participarà com a soci en el projecte KA219 anomenat “Inclusion through farming” on alumnes del centre es desplaçaran a altres països amb la finalitat continuar la seua formació global i explorar nous terrenys.

 

noticia_SEGELL DE QUALITAT E-TWINNING

GUARDÓ SEGELL DE QUALITAT NACIONAL E TWINNING

Huí ens hem alçat amb bones notícies! Ens acaben de guardonar amb un “Sello de Calidad Nacional” d’eTwinning pel projecte fet pels alumnes de 4t d’ESO amb la col·laboració d’un centre a Morawica, Polònia.

Gràcies a tots per fer-ho posible!!! Bon estiu!!!!

noticia_ERASMUS + – PERSONAL DOCENT

ESTADA ERASMUS + KA1 PERSONAL DOCENT

L’IES de Vallada ha participat en un projecte Erasmus+. Dintre de la categoria KA1, hem realitzat un Job Shadowing amb un centre escolar de Birmingham, UK durant els cursos 2015-2017.   Els professors Kiko Botija i Xema Sambartolomé han valorat molt positivament aquesta experiència. Tot i que ha arribat el final de la nostra col·laboració, esperem que no siga l’última. 

e_twinning_JOCS INTERACTIUS

JOCS INTERACTIUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els alumnes de 4t ESO junt als socis de Polònia han creat una sèrie de jocs interactius sobre els costums, menjars, personatges etc… de casa país. Vols jugar a vore quant en saps?

Good luck!

MAIN CITIES AND FAMOUS PEOPLE (A quizz about spanish cities and famous people)

OUR COUNTRY AND FOOD (We are going to talk about our country, Spain)

QUIZ ABOUT POLAND-KAHOOT (Learning about others through games)

QUIZ ABOUT POLAND-QUIZIZZ

noticia_e-twinnig_INTERCANVI A BREDA_2017

e-twinnig_INTERCANVI A BREDA

Alguns alumnes de 2n i 3r d’ESO han gaudit d’una setmana d’intercanvi a Breda, Holanda.

L’experiència ha estat molt enriquidora per a ells; entre les activitats que han fet destaquem una eixida en bicicleta a Bèlgica, visites a diferents ciutats (Rotterdam, Amsterdam i Kinderdjik) i viure de primera mà com funciona un altre sistema educatiu, ja que han assistit a algunes classes.

Vos deixem una mostra dels millors moments

més imatges

NOTICIES PROGRAMES EUROPEUS

Els nostres alumnes avuí 9 de maig començaran el seu intercanvi a Breda (Holanda) dins del programa e -twinning.

Bon viatge! Disfruteu molt.

 

noticia_etwinning_INTERCANVI EN VALLADA_2017

e-twinning – VISITA DELS HOLANDESOS/ES A VALLADA

Enguany hem tingut la visita de 21 alumnes holandesos del 22 al 29 de març. Han estat en cases d’alguns dels nostres estudiants i tots hem gaudit de la seua presència per Vallada. Moltes van ser les activitats que vam preparar durant la setmana que han estat ací. Gràcies a la col·laboració de tots (pares, alumnes, professorat …) aquesta ha sigut una experiència que de segur que mai oblidarem. Vos deixem unes quantes fotos!!!!

 

Més imatges

PMAR_eTwinning-Show me your town

PMAR_eTwinning-Show me your town

L’alumnat de PMAR està participant en diferents projectes eTwinning; entre ells un anomenat "Show me your town" on treballen amb alumnes de Finlàndia, Portugal, Ucranïa i Alemanya. Una de les activitats era mostrar el poble de Vallada i ací està l’enllaç del vídeo que els alumnes han enviat.