noticies_Activitats extraescolars

2019_TALLER BOOKTUBER

–   BOOKTUBER   El passat dimarts dia 12 de novembre, els alumnes de 2n ESO van participar en una sessió molt divertida gràcies al projecte de biblioteques sostenibles que ens ofereix l’Ajuntament de Vallada. La ponent, mitjançant el llibre “No one is too small to make a difference” van parlar sobre el canvi climàtic ... Llegir més

2020_INTERCANVI HOLANDESOS

– INTERCANVI HOLANDESOS 2020 Aquest any l’IES de Vallada torna a fer un intercanvi escolar a nivell europeu com va siguent costum.  Aquesta setmana hem tingut la visita d’un grup d’holandesos. El primer encontre del nostre intercanvi  Vallada – Leeuwarden 2020 ha estat tot un èxit. Gràcies a tot el professorat que ha participat en les activitats i ... Llegir més

2019_noticia_TEATRE EN ANGLÉS AL FLUMEN

–   TEATRE EN ANGLÉS El 5 de novembre els alumnes de 1r i 2n d’ESO van gaudir de l’obra en anglés “Escape Room” de Forum teatre en el teatre Flumen, València. Alguns dels nostres alumnes van ser artistes per un dia. Pilar, Abril i Gràcia, well done!     

2019_TOT SANTS

– El nostre centre no s’ha volgut perdre aquesta festa anglosaxona que s’ha fet un lloc al nostre costumari juvenil i ens han “customitzat”. Els nostres alumnes de2n d’ESO ens han deixat un ambient “terrorífic” i es respira la por a l’ambient. Rodaran caps? JAJAJAJAJAJA! IMATGES

noticia_Teatre en anglés i visita Fundació Bancaixa

–   TEATRE EN ANGlÉS I VISITA A FUNDACIÓ BANCAIXA   El dijous 14 de març els alumnes de 1r i 2n d’ESO van gaudir d’una jornada cultural a València. Primer van anar a l’exposició de Picasso en la Fundació Bancaixa on van poder reconèixer conceptes d’art donats a classe. Després van anar al teatre ... Llegir més

noticia_ Som e_twinning school!

–   Som e Twinning School !   L’IES de Vallada ha estat guardonat amb el eTwinning School label. Estem molt contents amb aquest reconeixement que fa que contínuem treballant per este camí. Enhorabona i gràcies a tots els alumnes i professors que ho han fet possible.

noticia_VISITA ESTUDI-TALLER SALVADOR MOLLÀ

– VISITA A L’ESTUDI-TALLER DE SALVADOR MOLLÀ   El passat 27 de novembre els/les alumnes de Educació Plàstica i Visual i de Filosofia de 4t curs d’ESO van fer una visita d’allò més artística, visitaren l’estudi-taller de Salvador Mollà, artista polifacètic d ‘Ontinyent. La seua fundació és un espai d’art modern, situada a una antiga fàbrica ... Llegir més

2019_INTERCANVI HOLANDESOS

– INTERCANVI HOLANDESOS 2019 Un any més l’IES de Vallada participa en un intercanvi escolar a nivell europeu. Enguany un grup de 21 alumnes holandesos han passat una setmana en el nostre poble i hem aprofitat per mostrar-los un poc del nostre entorn. A més hem fet diverses excursions, Xàtiva, València i a l’Albufera. En ... Llegir més

2019_Escaperoom_Connecting clues_ESO

–     ESCAPE ROOM A XÀTIVA    El dimecres 23 gener els alumnes de 1r ESO dins l’assignatura Projecte Interdisiciplinari van gaudir d’un matí diferent, on van ser uns autentics investigadors…Connecting Clues, l’escape room situada a Xàtiva va estar una experiència molt divertida!!!!

2018_TALLER PRÀCTIC LLAVORS

–   TALLER PRÀCTIC    Mayte Fornés, membre de Llavors d’ací, ha impartit un taller pràctic amb l’alumnat de FP Bàsica on han pogut reflexionar sobre l’importància de les llavors per a l’ésser humà, especialment les provinents de varietats locals i com influeixen les nostres decisions com a consumidors/es cap al medi ambiente i cap ... Llegir més

2020_INTERCANVI HOLANDESOS

INTERCANVI HOLANDESOS 2020

Aquest any l’IES de Vallada torna a fer un intercanvi escolar a nivell europeu com va siguent costum.  Aquesta setmana hem tingut la visita d’un grup d’holandesos. El primer encontre del nostre intercanvi  Vallada – Leeuwarden 2020 ha estat tot un èxit.

Gràcies a tot el professorat que ha participat en les activitats i a les famílies que han acollit als alumnes. Així dóna gust!!!

En a finals de març o primers d’abril, els nostres alumnes aniran a Leeuwarden per finalitzar amb aquest programa d’intercanvi. 

Vos deixem algunes fotos dels millors moments d’esta setmana en Xàtiva, València, en l’IES de Vallada etc…

MÉS IMATGES

2019_TALLER BOOKTUBER

 

BOOKTUBER

 

El passat dimarts dia 12 de novembre, els alumnes de 2n ESO van participar en una sessió molt divertida gràcies al projecte de biblioteques sostenibles que ens ofereix l’Ajuntament de Vallada. La ponent, mitjançant el llibre “No one is too small to make a difference” van parlar sobre el canvi climàtic i els seus efectes. Els alumnes, amb una gran imaginació, van inventar màquines que ajuden a millorar aquestos efectes en el medi ambient. Només podien usar el seu cos, estes imatges demostren les màquines invetades. 

 

 

Més imatges

2019_noticia_TEATRE EN ANGLÉS AL FLUMEN

 

TEATRE EN ANGLÉS

El 5 de novembre els alumnes de 1r i 2n d’ESO van gaudir de l’obra en anglés “Escape Room” de Forum teatre en el teatre Flumen, València. Alguns dels nostres alumnes van ser artistes per un dia. Pilar, Abril i Gràcia, well done!

 

  

2019_TOT SANTS

El nostre centre no s’ha volgut perdre aquesta festa anglosaxona que s’ha fet un lloc al nostre costumari juvenil i ens han “customitzat”. Els nostres alumnes de2n d’ESO ens han deixat un ambient “terrorífic” i es respira la por a l’ambient. Rodaran caps? JAJAJAJAJAJA!

IMATGES

noticia_ Som e_twinning school!

 

Som e Twinning School !

 

L’IES de Vallada ha estat guardonat amb el eTwinning School label. Estem molt contents amb aquest reconeixement que fa que contínuem treballant per este camí. Enhorabona i gràcies a tots els alumnes i professors que ho han fet possible.

noticia_Teatre en anglés i visita Fundació Bancaixa

 

TEATRE EN ANGlÉS I VISITA A FUNDACIÓ BANCAIXA

 

El dijous 14 de març els alumnes de 1r i 2n d’ESO van gaudir d’una jornada cultural a València. Primer van anar a l’exposició de Picasso en la Fundació Bancaixa on van poder reconèixer conceptes d’art donats a classe. Després van anar al teatre Flumen per a vore una obra en anglés, anomenada “A musical disaster” de Forum teatre. Dos dels nostres alumnes van ser protagonistes de primera mà al participar en l’obra, Gracia Esparza i Raül Castelló de 1r ESO. Ho van fer d’allò més bé!!!

 

 

MÉS IMATGES

2019_INTERCANVI HOLANDESOS

INTERCANVI HOLANDESOS 2019

Un any més l’IES de Vallada participa en un intercanvi escolar a nivell europeu. Enguany un grup de 21 alumnes holandesos han passat una setmana en el nostre poble i hem aprofitat per mostrar-los un poc del nostre entorn. A més hem fet diverses excursions, Xàtiva, València i a l’Albufera. En abril, els nostres alumnes aniran a Leeuwarden per finalitzar amb aquest programa d’intercanvi. 

MÉS IMATGES

2019_Escaperoom_Connecting clues_ESO

 

 

ESCAPE ROOM A XÀTIVA 

 

El dimecres 23 gener els alumnes de 1r ESO dins l’assignatura Projecte Interdisiciplinari van gaudir d’un matí diferent, on van ser uns autentics investigadors…Connecting Clues, l’escape room situada a Xàtiva va estar una experiència molt divertida!!!!

noticia_VISITA ESTUDI-TALLER SALVADOR MOLLÀ

VISITA A L’ESTUDI-TALLER DE SALVADOR MOLLÀ

 

El passat 27 de novembre els/les alumnes de Educació Plàstica i Visual i de Filosofia de 4t curs d’ESO van fer una visita d’allò més artística, visitaren l’estudi-taller de Salvador Mollà, artista polifacètic d ‘Ontinyent. La seua fundació és un espai d’art modern, situada a una antiga fàbrica tèxtil, acull un espai polivalent entre propostes socioculturals i diverses exposicions. A més acull el propi taller de l’artista on els/les alumnes realitzaren diverses obres en ceràmica.

 

 

 

MÉS IMATGES

2018_TALLER PRÀCTIC LLAVORS

 

TALLER PRÀCTIC 

 

Mayte Fornés, membre de Llavors d’ací, ha impartit un taller pràctic amb l’alumnat de FP Bàsica on han pogut reflexionar sobre l’importància de les llavors per a l’ésser humà, especialment les provinents de varietats locals i com influeixen les nostres decisions com a consumidors/es cap al medi ambiente i cap a les persones.

 

  

2018_JORNADA TÈCNICA “Cubiertas ajardinadas”

 

JORNADA TÈCNICA Interpreta Natura “CUBIERTAS AJARDINADAS” 

 

El passat 15 de novembre l’alumnat de 2n de FP Bàsica va participar a la jornada tècnica “Cubiertas ajardinadas. Solución local a episodios de lluvias torrenciales” , organitzada per Interpreta Natura. Van poder conèixer de mans de professionals de reconegut prestigi, la problemàtica que ocasionen les pluges puntuals que descarreguen grans quantitats d’aigua, i com, amb actuacions senzilles i sostenibles com instal·lació de cobertes enjardinades als edificis, es poden evitar problemes als nostres municipis.

  

noticia_Viatge a Polònia_Premi_Erasmus +

 

VIATGE A POLÒNIA EX ALUMNES D’ESO

 

La setmana del 17 al 23 de setembre l’IES de Vallada va gaudir del premi otorgat fa un any per Erasmus+, al ser un dels centres sel.leccionats en el concurs move2learn gràcies a un projecte eTwinning. En este projecte van participar 22 alumnes de Vallada i uns 40 de Morawica, Polònia. El viatge ens ha deixat moments molt bons com quan vam conèixer asl alumnes polacs després d’haver treballat junts “online” durant un any. Gràcies al projecte, vam aprendre moltes coses de la cultura, menjar, tradicions, idioma, etc… que vam poder constatar en Varsòvia i Cracòvia, dos ciutats increïbles que val la pena visitar.  Ací vos deixem una xicoteta mostra del nostre viatge que va tindre un final més llarg de l’esperat…

    

 

noticia_Taller de Ràdio_2018

 

Imatge relacionada TALLER DE RADIO

 

El passat 14 de maig els alumnes de 3r i 4t d’ESO van gaudir d’una classe especial a càrrec de Francesc Fenollosa. Van vore de primera mà com és un Taller de ràdio, on van practicar en anglés diferents destresses pròpies de la ràdio. Va ser tot un èxit! Gràcies Francesc per la teua aportació!!!!

 

imatges

noticia_FIRA ESTUDIANT XÀTIVA

 

FIRA ESTUDIANT XATIVA 2018

 

El passat 26 d’abril l’alumnat de cicles de l’IES de Vallada va estar representant l’institut a la Fira de l’Estudiant que es va cel.lebrar a Xàtiva.

A més d’explicar les activitats que es realitzen al centre, l’alumnat de F. P. Bàsica  va  fer un taller de realització de nius de mosseguellos (rata penada), com una forma de concienciar sobre la necessitat de incrementar les poblacions d’aquestos mamífers.

 

IMATGES

 

noticia_Eixida FPB PLANTCANAL_2018

VISITA FPB A LES INSTAL·LACIONS DE SEMILLEROS plantcanal    I Resultat d'imatges de IMPORTACO

Els i les alumnes de Formació Professional Bàsica van visitar el passat dimecres les instal·lacions de l’empresa Semilleros PLANTCANAL  i després continuaren la jornada visitant les instal·lacions de l’empresa d’alimentació IMPORTACO. Ambdós empreses, situades a Chella són referents al seus sectors, la primera és una de les productores de plantes horticoles més importants de la Comunitat i la segona és un empresa de transformació de productes agricoles, sent al sector de la alimentació, el major distribuidor nacional de fruits secs i un dels més grans d’Europa.

IMATGES

noticia_Xarrada ADA_2018

 

  XERRADA PROTECTORA ADA CANALS

 

Aquesta setmana hem tingut una visita molt especial al centre. Arnau i altres companys abandonats i recuperats per les voluntaries de l’organització de protecció animal ADA Canals ens han contat la dramàtica situació dels gossos i gats que son abandonats i maltractats i com podem evitar que açò passe.

Volem agraïr ADA Canals el seu treball en favor dels animals i la xarrada que van impartir al nostre Institut.

 

 

noticia_Tallers Pasqua_2018

 

semana cultural  paSQUA

 

Aquest any hem pogut gaudir de molts i variats tallers. A més, la visita d’experts en diferents matèries no ha deixat indiferents a alumnes i docents. Un especialista en rèptils (acompanyat d’una mostra d’ells) ha explicat i resolt dubtes i mites i un apicultor de la zona ha explicat l’art de les abelles.

Hem tingut un taller de fabricació de vidrioles, anellat d’aus, 

i un Concurs de fotografia al medi ambient 

 

IMATGES

 

noticia_Documental_EMPATIA_2018

 

   DOCUMENTAL EMPATIA

L’alumnat de primer i segon de l’ESO va participar el passat 27 de març en el visionat del documental EMPATIA, com a activitat proposta pel grup d’alumnes voluntaris i voluntaries “Dejando Huella Vallada” en el dia del medi ambient.

Volem agraïr FAADA la cessió del documental per a la projecció i a Roger Olmos la cessió de  les il.lustracions per a montar una xicoteta exposició al centre.

 

 

noticia_Activitats Dia contra la violència de gènere_2017

 

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

El dilluns 27 de novembre commemorarem el Dia Contra la Violència de gènere en un acte respectuós, en el que col·laboraren tots els departaments del centre i en el que l’alumnat es va fer responsable de dedicar uns moments a les dones i xiquetes assassinades.

D’un en un alumnat vestit de negre va sortir al pati portant un cartell, que representava a cada una de les dones assassinades a l’any 2017, mentre s’anomenava el nom i l’edat de la dona assassinada. Altres cartells baix els títols “ens cuidarem les unes a les altres ,”recorda: no estàs sola”, “ni una menys” o “no faces tracte amb el maltracte” va fer reflexionar a un públic que permaneixia en silenci, conscient d’aquesta realitat trista que cal eradicar.

Alumnat de 4rt de l’ESO va presentar l’acte i llegiren uns manifests per informar i conscienciar de la situació actual que pateixen les dones i  per a denunciar els actes masclistes, violents i d’assassinat, que malgrat el rebuig social que produeixen, estan a l’orde del dia.

IMATGES

També, l’IES de Vallada baix el lema “No és no”, hem continuat una campanya, ja present en altres àmbits, per a que la paraula de la dona siga respectada i valorada en qualsevol situació. Volem mostrar així el nostre rebuig front als actes violents, discriminatoris i de menyspreu cap a les dones.

noticia_Excursió_FPB_Lesmar i Brigada Diputació_2017

  VISITA FPB A LES INSTAL·LACIONS DE LESMAR PELLET I BIGRADA DIPUTACIÓ

Els i les alumnes de Formació Professional Bàsica van visitar dijous l’empresa de fabricació de pellet Lesmar a Moixent i després continuaren la jornada amb els membres de la brigada forestal de Diputació.

    

 

IMATGES

noticia_Taller_doblatge_2017

 TALLER DE DOBLATGE

 

Hui, dimecres 14 de juny, l’alumnat de l’IES de VALLADA ha rebut la visita de Francesc Fenollosa per a gaudir d’un taller de doblatge en anglés. Com podeu vore a les fotos, ens ho hem passat molt bé i hem vist un poc com funciona el món del doblatge.

Gràcies per aquest taller tan divertit!!!

IMATGES

noticia_e-twinnig_INTERCANVI A BREDA_2017

e-twinnig_INTERCANVI A BREDA

Alguns alumnes de 2n i 3r d’ESO han gaudit d’una setmana d’intercanvi a Breda, Holanda.

L’experiència ha estat molt enriquidora per a ells; entre les activitats que han fet destaquem una eixida en bicicleta a Bèlgica, visites a diferents ciutats (Rotterdam, Amsterdam i Kinderdjik) i viure de primera mà com funciona un altre sistema educatiu, ja que han assistit a algunes classes.

Vos deixem una mostra dels millors moments

més imatges

noticia_PERFORMACE 4t ESO_2017

ELS ALUMNES DE 4t d’ESO EIXEN A ESCENA AMB LES SEUES PERFORMANCE

més imatges

Tot va començar un dia en classe de Llengua Castellana i Literatura, quan la professora va proposar als alumnes de 4t del nostre IES de Vallada que feren com a treball per a l’assignatura una performance. Les cares dels alumnes en escoltar la notícia eren un autèntic poema, i s’escoltaren frases com: “això que és?”, “puja nota?”. Davant la “impressionant acollida” de la idea, la veritat és que ni els alumnes, ni la professora tenien massa expectatives posades en el projecte. Però va arribar el dia de la posada en escena, i els alumnes les superaren totes i de quina manera!
Estem acostumats que la nostra societat pronuncie moltes vegades frases com “la joventut de hui en dia no fa res”, “els joves de hui no es preocupen per res”… i la veritat és que poques vegades els reconeixem públicament tot el que fan de bo, queno és poc.
Amb estes performance hem comprovat de primera mà com saben respondre amb èxit a qualsevol cosa que se’ls proposa. Perquè amb les seues actuacions han sabut dir molt sense paraules, han mostrat la seua màgia, han extrapolat els seus coneixements per expressar sentiments, han sabut parlar en moltes llengües, s’han fet ressó dels problemes de la societat per intentar solucionar-los, han sabut mostrar la seua visió de la vida, han exaltat valors com l’amistat i han sabut donar-li un toc d’humor a la vida, que tanta falta ens fa hui en dia… Per tot això, volem des d’ací mostrar el nostre reconeixement al seu treball i animar-los que continuen treballant sempre amb la mateixa gana, perquè estem segurs que així, els resultats sempre seran extraordinaris.

noticia_ASPROMIVISE_Carrera popular_2017

 Xª CARRERA POPULAR PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

– 4 de maig de 2017(Xàtiva) –

Resultat d'imatges de ASPROMIVISE X CARRERA POPULAR

 

  El proper dijous tindrà lloc a Xàtiva la desena Carrera popular per a persones amb diversitat funcional amb el lema L’esport canvia el món perquè mou …. EL COR !!!.

 Un anys més els alumnes del nostre cicle formatiu participaran en aquesta activitat junt amb ASPROMIVISE.

 

 

    Ací vos deixem el video promocional

 

 

 

 

noticia_etwinning_INTERCANVI EN VALLADA_2017

e-twinning – VISITA DELS HOLANDESOS/ES A VALLADA

Enguany hem tingut la visita de 21 alumnes holandesos del 22 al 29 de març. Han estat en cases d’alguns dels nostres estudiants i tots hem gaudit de la seua presència per Vallada. Moltes van ser les activitats que vam preparar durant la setmana que han estat ací. Gràcies a la col·laboració de tots (pares, alumnes, professorat …) aquesta ha sigut una experiència que de segur que mai oblidarem. Vos deixem unes quantes fotos!!!!

 

Més imatges

noticia_Campanya Anima’t_2017

 GRAN ÈXIT DE LA I CAMPANYA ANIMA’T

L’IES de Vallada ha creat en aquest curs la I Campanya Anima’t. Es tracta d’una iniciativa que recollirà tota una sèrie d’activitats solidàries que es distribuiran en diferents fases.

La primera fase de la I Campanya Anima’t d’aquest curs escolar ha consistit en la recollida de material escolar que ha sigut destinat, mitjançant l’ONG Save the Children, a xiquets i joves de la Comunitat Valenciana que no tenen recursos per adquirir-ne.

Amb aquest objectiu, els alumnes, professors i personal treballador del centre ha col·laborat durant tota una setmana aportant a esta campanya tot tipus de material escolar com: motxilles, estoigs, bolígrafs, llibretes… La campanya ha finalitzat amb l’entrega de tot el material recollit a Rodrigo Hernández, representant d’aquesta ONG a València, que ha assistit personalment al centre per donar també una xerrada als alumnes en la qual els ha parlat del treball que realitza l’ONG i del destí del material arreplegat.

L’èxit d’aquesta primera fase de la I Campanya Anima’t ha sigut espectacular, per això volem agrair a totes les famílies la seua participació en aquesta iniciativa, i esperem poder continuar contant amb la vostra col·laboració per a properes campanyes solidàries.  

 

noticia_Visita empresa Molina i Jardí del Palasiet_2017

  VISTA EMPRESA MOLINA I JARDINS DEL PALASIET – XÀTIVA

Els i les alumnes de Formació Professional Bàsica van visitar dijous l’empresa de maquinaria agrícola i de jardineria “Molina” i els “Jardins del Palasiet”, a Xàtiva.

      

Més imatges

noticia_Visita Instalacions ADENE_Enguera_2017

  VISITA GEIFA – ADENE I BASE AÈRIA (ENGUERA)

El passat 10 de març els nostres alumnes de FPB d’Aprofitaments Forestals visitaren les instal·lacions del grup “Grupo de Extinción de Incendios Forestales de ADENE (GEIFA)”   a Enguera. Allí van veure el centre d’interprertació d’aquest grup de voluntaris que col·laboren amb l’extinció d’incendis.

web ADENE (Asociación para la Defensa de la Naturaleza)

Després visitaren la Base Aèria d’Extinció d’Incendis (Enguera) on els explicaren les seues funcions i pogueren veure de primera mà els seus equipaments (Helicòpter, …)

 

Més imatges

 

noticia_Nova visita Fàbrica L’Ombria_2017

 NOVA VISITA INSTAL·LACIONS CERVESA D’AUTOR L’OMBRIA 

I perquè ja ho diuen que qui prova repeteix… Aquesta setmana els ha tocat visitar les instal.lacions de cervesa L’ Ombria, als alumnes de 3er d’ESO que cursen el mòdul “Iniciació a l’activitat emprenedora”. Estaven tan a gust que ni volien tornar i és que Eduard els va fer una classe màgistral del procés d’el·laboració del producte i els va contar la història de com va començar tot, motivant-los a que duguen endavant les seues iniciatives. Aquesta xicoteta empresa de la nostra localitat pot ser un  bon exemple de que “tot i que ningú és profeta a la seua terra”… “el temps posa a cadascú al seu lloc” i el temps ha anat fent i ja son un referent en el món dels productes artesanals fets a la nostra terra. Enhorabona i no canvieu!

Una vegada més! Moltes gràcies! i fins la pròxima…

Més imatges

noticia_Visita Fàbrica L’Ombria_2017

 VISITA INSTAL·LACIONS CERVESA D’AUTOR L’OMBRIA

L’ alumnat de Formació Professional Bàsica ha visitat huí 23 de febrer les instal.lacions de cervesa L’ Ombria, a Vallada, per conèixer com posar en marxa una empresa agroalimentària d’un sector en gran creixement i coneixer de primera mà el seu funcionament diari.



Volem aprofitar per donar les gràcies a Eduardo i Ovidi per l’atenció prestada.

  

noticia_Excursió Teatre Anglès_València_2017

     EXCURSIÓ TEATRE EN ANGLÈS – VALÈNCIA

 

El passat 15 de febrer, els i les nostres alumnes dels estudis de FPB, i 1r i 2n d’ESO van realitzar una eixida a València per tal de visitar les zones més conegudes del casc antic de la ciutat. Entre altres, visitaren la Plaça de la Verge, de la Reina i la de l’Ajuntament on van accdeir per fer una visita guiada al museu de la ciutat i van eixir al balcó. Tot seguit van gaudir d’una representació teatral en anglès amb l’obra 003 1/2 iSpy al Teatre Talia, on fins i tot un dels nostres alumnes va debutar com actor.
Wel done, Armando!
 
 

noticia_Dia de l’arbre_2017

  31 de gener 

 

Els i les nostres alumnes junt amb l’equip docent del centre, han celebrat el passat dia 2 de febrer el Dia de l’arbre. Tot i que el temps no va voler acompanyar un any més, no es van deixar vencer i “cames, amunt!” van empendre el camí cap al paratge de “Les Ermites” on aixada en mà van anar plantant un a un fins 200 exemplars d’especies d’arbres. Aquestos eren: pins (blanc i pinyoner), carrasques i roures valencians i foren subministrats per la Conselleria d’Agricultura, medi ambient, canvi climàtic i desenvolupament rural.

Els alumnes de FP Bàsica prepararen un tríptic per saber el que havien de fer a l’hora de transplantar. 

Esperem veure creixer tots aquestos arbres i que el dia de demà donen sobra i verdor a la nostra serra.

Ací vos deixem algunes imatges del dia…

IMATGES